Zuza5 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 wraca zima Sfora.pl - Do Polski wraca zima. Nadciągają mróz i zamiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka55 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 U mnie (Podkarpacie) zima właśnie teraz powróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam nadzieje, ze to ostatnie tchnienie.... Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a u nas -5 ,śnieg na polach w ilościach śladowych ,drogi czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pod Legnicą każda mniejsza miejscowość to lód na drodze albo śliski ubity śnieg nie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 koło 7.00 Głogów -Polkowice -13,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ktoś potrafi to wkleić? nie mogę się zarejestrować na tym dziwnym serwisie czy jak to nazwać i nie mogę wkleić swoich zdjęć ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No dramat z tym śniegiem, dobrze że u nas już resztki. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 zima jest to i śnieg być musi a mój kolega hardcore założył już sobie letnie opony i jeździ 40km/h betą lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 a mój kolega hardcore założył już sobie letnie opony i jeździ 40km/h betą hehe ja też letnie mam ale sniegu u nas 0,1 cm napada w nocy i to by było na tyle ,w dzień jest malyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 [ATTACH]24470[/ATTACH] Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 a moje e46 odpoczywa w garazu :-P miedzy e30tka i stosem paneli podlogowych :lol: troche tego bialego nawalilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 dzisiaj we wrocku przez noc napadało sporo śniegu i przez to nie mogę dokończyć naprawiać śnieżynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 u mnie w Opolu też trochę postraszyło ale drogi są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wczoraj wszystko stopniało a dziś znów sypie śnieg w Legnicy i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nawet u mnie pada snieg [ATTACH]24471[/ATTACH] Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 U nas też trzyma :twisted: [ATTACH=CONFIG]24480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24482[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 piękną zime mamy tej wiosny w chwili obecnej w Legnicy ostro napierdziela sniegownik a ja jutro chcialem zakladac letniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a ja jutro chcialem zakladac letniaki z tym chyba do maja będziesz musiał zaczekać u nas też ostro daje białym cholerstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A w Oławie czarno i brak śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ile można :?: [ATTACH=CONFIG]24537[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Lubin zasypany ale temperatura na + i przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ładna wielkanoc w tym roku... nad ranem zaczęło sypać śniegiem i na tą chwilę mamy z 10 centów śniegu..w sumie mógłbym wkleić fotę z pierwszego mojego postu w tym temacie;jest dokładnie tak samo....:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no mnie chyba trafi z tą pogodą od rana prószy jakimś gównem -a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi