Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

pawelo

10 km za kłodzkiem w stronę lądka zdroju
w stronę Ołdrzychowic? Widziałem Twoje auto w Kłodzku niedaleko tego ronda gdzie był Bus shop albo jeszcze jest. Normalnie nie pamiętam nazw ulic, tam na dole chyba Lutycka...

w stronę Ołdrzychowic? Widziałem Twoje auto w Kłodzku niedaleko tego ronda gdzie był Bus shop albo jeszcze jest. Normalnie nie pamiętam nazw ulic, tam na dole chyba Lutycka...

mieszkam dokładnie w ołdrzychowicach ,koło ronda widziałeś ,bo tam Edyta pracuje [na łużyckiej],a to ona na co dzień smiga beemką:4:

Staszek mróz mamy już ze 2 tygodnie z małą przerwą, że w dzień było jakieś +5. Teraz jest znośnie -3/-6, ale od wczoraj nawaliło tyle śniegu, że bumier zawieszał się na podłodze co chwilę. Niby w czwartek ma się trochę ocieplić, więc pewnie szklaneczka na drodze się zrobi i tyle. Może później jakieś foto wrzucę, teraz zawijam do roboty.

• 2 tygodnie później...

Do mnie w niedzielę dzwoniła jakaś parówa z Wrocławia, że przyjeżdża po felgi. Mówię, że są ciągle na aucie więc niech przyjedzie w poniedziałek - wrzucę zimówki. Dobra, spoko. Wczoraj zerwałem się o 12.00 z roboty, zapitalam do gumiarza, zmieniam koła, alusy ładnie wyczyściłem, wysuszyłem - piszę do typa, że są gotowe. I ***...echo...:bag:

do lasu:)

bo taki tępak chociaż by zadzwonił i powiedział że nie jest już zainteresowany i po problemie a tak na kacu musiałeś tyrać :)

ja kiedyś na klienta czekałem 2 i pół godz i mnie zlał na szczęscie na drugi dzień przyjechał inny

Do mnie w niedzielę dzwoniła jakaś parówa z Wrocławia, że przyjeżdża po felgi. Mówię, że są ciągle na aucie więc niech przyjedzie w poniedziałek - wrzucę zimówki. Dobra, spoko. Wczoraj zerwałem się o 12.00 z roboty, zapitalam do gumiarza, zmieniam koła, alusy ładnie wyczyściłem, wysuszyłem - piszę do typa, że są gotowe. I ***...echo...:bag:

Pewnie jakiś nie zdecydowany klient pytanie_bmwpytanie_bmw