PRZEMO Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 i snieg sie skonczyl - chyba u Ciebie... u mnie niewiele co ubyło...:-Pkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 10 km za kłodzkiem w stronę lądka zdroju w stronę Ołdrzychowic? Widziałem Twoje auto w Kłodzku niedaleko tego ronda gdzie był Bus shop albo jeszcze jest. Normalnie nie pamiętam nazw ulic, tam na dole chyba Lutycka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 w stronę Ołdrzychowic? Widziałem Twoje auto w Kłodzku niedaleko tego ronda gdzie był Bus shop albo jeszcze jest. Normalnie nie pamiętam nazw ulic, tam na dole chyba Lutycka... mieszkam dokładnie w ołdrzychowicach ,koło ronda widziałeś ,bo tam Edyta pracuje [na łużyckiej],a to ona na co dzień smiga beemką:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jedna noc i mamy ok.20cm śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a ja UFO:-P Ate ufo było z pługiemuklon_bmwkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jedna noc i mamy ok.20cm śniegu... A mrozik u was już jest bo u nas teraz jest -4pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 u nas tez na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mrozik w nocy od 3dni ok -3,-5 nad ranem zimówki założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Staszek mróz mamy już ze 2 tygodnie z małą przerwą, że w dzień było jakieś +5. Teraz jest znośnie -3/-6, ale od wczoraj nawaliło tyle śniegu, że bumier zawieszał się na podłodze co chwilę. Niby w czwartek ma się trochę ocieplić, więc pewnie szklaneczka na drodze się zrobi i tyle. Może później jakieś foto wrzucę, teraz zawijam do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a ja w niedziele założyłem letnie gumy dopiero:0 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a ja w niedziele założyłem letnie gumy dopiero:0 haha Ty to masz tempo:dance::dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dyzio zapłon gdzieś ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 może jedzie do ciepłych krajów tylko nie chce się chwalić happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Niby od następnego tygodnia ma być kilka stopni cieplej i minusów w dzień nie będzie ale czy się sprawdzi kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W sobotę o 5:00 ruszyłem z Hiszpanii i stanąłem 800km dalej we Francji w Burgundii. Zaczęło się od 18st a skończyło na 0 , a wczoraj u pepiczków jeździłem po raz pierwszy po śniegu tej "zimy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 a ja w niedziele założyłem letnie gumy dopiero:0 haha OPONY: Za brak opon zimowych MANDATU nie dostaniesz. kiedy mandat za opony, mandat za opony, opony zimowe, wymiana opon na zimowe, brak opon zimowych, opony zimowe mandat, opony zimowe policja, obowiązkowa wymiana opon, obowiązek wymiany opon, - Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A ja w koncu sie zebrałam i dzis zmieniłam na wersje zimowa ale dziwnie bo 15 hehe:)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ha ja też zima 15 ale na alusie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ha ja też zima 15 ale na alusie :D:D No ja tez na alusie nie ma lipy:) wole byle jakie alu niz stalowki lub kolpaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Do mnie w niedzielę dzwoniła jakaś parówa z Wrocławia, że przyjeżdża po felgi. Mówię, że są ciągle na aucie więc niech przyjedzie w poniedziałek - wrzucę zimówki. Dobra, spoko. Wczoraj zerwałem się o 12.00 z roboty, zapitalam do gumiarza, zmieniam koła, alusy ładnie wyczyściłem, wysuszyłem - piszę do typa, że są gotowe. I ***...echo...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 do lasu:) bo taki tępak chociaż by zadzwonił i powiedział że nie jest już zainteresowany i po problemie a tak na kacu musiałeś tyrać ja kiedyś na klienta czekałem 2 i pół godz i mnie zlał na szczęscie na drugi dzień przyjechał inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Do mnie w niedzielę dzwoniła jakaś parówa z Wrocławia, że przyjeżdża po felgi. Mówię, że są ciągle na aucie więc niech przyjedzie w poniedziałek - wrzucę zimówki. Dobra, spoko. Wczoraj zerwałem się o 12.00 z roboty, zapitalam do gumiarza, zmieniam koła, alusy ładnie wyczyściłem, wysuszyłem - piszę do typa, że są gotowe. I ***...echo...:bag: Pewnie jakiś nie zdecydowany klient pytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zapewne mu sie odwidziało lub znalazl inne:) I teraz ciota nie wie jak odmowic bo zawracal gitare:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 wole byle jakie alu niz stalowki lub kolpaki ja mam stalówki i mnie to wku....,ale chwilowo bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja mam stalówki i mnie to wku....,ale chwilowo bieda Ja jak ją kupilam to były te felgi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi