Bromba Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam,w mojej bumie obraca się stacyjka.Co prawda,nie zawsze,zazwyczaj jak się spieszę.Mam tylko jeden kluczyk i nie wiem,co z tym fantem zrobić.Czy dorabiać w tej sytuacji drugi,bo może ten jest już wytarty czy szukać nowej stacyjki z kpl kluczyków? Dodam,że to automat. A może ktoś wie,jaka tego przyczyna i da się to łatwo naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ula ja tez tak mam po mojemu normalka poprostu kluczyk musi byc wsadzony do konca i jest ok Sprawdz na spokojnie (do konca i prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Sprawdzałam,bez efektu.Wg mnie coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam tak samo gdy nie wsadzę kluczyka do końca wtedy też mi się obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 mi się też obraca jak jest blokada kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W moim tds-sie przy blokadzie kierownicy czasami muszę zrobić Cały obrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kluczyk wsadzony do końca,z blokadą kierownicy czy bez nadal się kręci.Jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kluczyk wsadzony do końca,z blokadą kierownicy czy bez nadal się kręci.Jeszcze jakieś pomysły? Z jednej strony do dobra sprawa bo żaden cygan autem ci nie odjedzie kuog a tak na poważnie to stacyjka raczej do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Stacyjka do wymiany w takim razie + komplet zamków + programowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 pocieszające.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie ma co gdybać i straszyc dziewczyny że musi wymienić komplet zamków i programowac na nowo... Bromba musisz podjechać gdzies na warsztat lub do znajomego który kuma sie troche na autach , trzeba rozebrać stacyjke i zobaczyć gdzie leży problem... podejrzewam że wytarła sie taka plastykowa blokadka ale to tylko moje przypuszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 w innym aucie padła mi stacyjka to znaczy kluczyk się przekręcał kontrolki się zapalały ale nie stykało żeby uruchomić rozrusznik w moim przypadku była to kostka w stacyjce która kosztowała bodajże 25 zł tak jak napisał Pawelo podjęć gdzieś do mechaniora od stacyjek nie to obejży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Koleżanko udaj sie na przeciwko biedronki do Pana Jurka na piekarach A on doradzi co zrobić albo dorobi ci stacyjkę pod twój kluczyk z innej e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 właśnie słyszałam o tym panu,tylko kurna nie mam kiedy do niego podskoczyć,bo on pracuje w tych godzinach,co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To co ja mam Twoją bumką podjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak wyżej. Dla dobrego magika od zamków to nie problem, nie trzeba ani programować, ani zmieniać wkładek itp. Najlepiej podjechać autem, koleś wymontuje stacyjkę, przełoży co trzeba i co pozostaje, to cieszyć się z jazdyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To co ja mam Twoją bumką podjechać ? a mógłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Bromba myślę,że mógłbym albo zostawisz mi auto na piekarach a po pracy sobie odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to jeszcze się ugadamy konkretnie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Oki zbieraj pieniądze abym potem oczami nie świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 a tak po koleżeńsku nie możesz mi zasponsorować? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dobra nie ma sprawy a Ty kilka części mi zafundujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi