Bob Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 czy bez dzwonow to sie okaże :twisted: ale lepiej zeby bez sie obyło 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 chciałbym was skromnie poinformowac ze raz chciałem wjechac potrenowac jeszcze jak jezdziłem jako pilot rajdowy wraz z kirowaca pojechalismy i facet gdy zobaczył autko przeznaczone do zabawy to poznał nasze zamiary i powiedzial ze nas nie wpuści. a jak zobaczy taka ekipe to tez watpie by nas wpuscił. wiec przemyslec to chłopaki.bo ja cos cienko widze aby to wypaliło. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 HMM MK-rallyjeziłeś jako pilot?? jeszcze jak byly KJS na motodromie?? czym i z kim?? to tak z ciekawości :wink: a wracając do tematu. Trzeba zadzwonic do AK Dolnoślaskiego i zapytać. Ew. moznaby ostrzej pojezdzić jakby nie było dużo aut z "L" na dachu. Bo wtedy mogli by sie burzyć itp... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 wbij do mnie na gg to pogadamy. a co do motodromu no to fakt nauka jazdy by tam nas raczej niem ile widziała . wiec mozna cos innego zawsze wymyslic :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Spoko Spoko , cos wymyslimy zeby nikt sie nie nudził na spocie A tak na marginesie to od srody ma podobno juz snieg padac wiec spot sie zapowiada na biało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 hmm koło starej zajezddni na Opolskiej jest taki placyk... Mozna tam :wink: PS: Mordulec mnie naprzykład ten śnieg od środy nie cieszy... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Bob jak to cie zima nie cieszy ???? :shock: Ja juz od marca czekam az troche popada :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 nie cieszy mnie z tego względu, ze rodzice mi na wszystko siana nie dają, a narazie brak funduszy na zimówki... Wiec auto bedzie grzecznie stało pod domem bo zabić sie nie chce. :roll: Chyba ze sobie sprawie zimóweczki wtedy kocham zime :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 no mnie cieszy zima . Ja załozyłem prawie nowe gumki hehe wiec troszke bezpieczna ostra jazda bedzie bez podtekstów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A mnie nie cieszy bo jak jest zimno to mi przy zapalaniu panewki walą :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A ja sie sniegu nei moge dozcekac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 szkoda że śniegu na życzenie nie może być :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi