Wilczek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Kto jest chetny na spot we Wroclawiu i jakie propozycje na termin spotkania sa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 właśnie może 13.11.2005 pod milenijnym :?: przydałby sie spocik następny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 oczywiście zapraszamy :mrgreen: , z Mielca daleko masz :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Hej Piotrze niessetey nie każdy będzie mógł zobaczyć ten tamten topic jest jest on w "Forum Klubowe" pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 ups, sorry Wilczek nie zauważyłem, dzięki :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Pochodze z Mielca ale pracuje i studiuje we Wroclawiu, mam tez znajomego takze dwie bmki bede z poza Wroclawia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 jak bedzie już wiadomo to będzie info na ogólnym, WELCOME :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 oj ja na 13 nie dam rady. proponuje 26 listopada taki spot Andrzejkowy ,wywróżymy kto co przerobi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 mi ten i kolejny weekend odpada teraz pije na weselu brata (oczywiście również wasze zdrowie) później też pije więc 26-27.11 no problem dla mnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 ja jak zwykle się dołączam, mogę zawsze- prawie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Spokojnie , dopiero co byl spot , napewno niedlugo bedzie nastepny ale jeszcze nie teraz , wydaje mi sie ze najwczesniej to spota zrobimy na poczatku grudnia , nakrecimy kolejnego klipa i zrobimy foty . I oczywiscie zrobimy jakas reklame wczesniej tak zeby wiecej osob mogło przyjechac na spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 może 06.12 :?: :mrgreen: taki Mikołajowy :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam! ! ! Moja propozycja jest taka moze w piatek w swieto niepodleglosci 11.11.2005 wyruszylyby bmki na miasto? Ja w końcu pierwszy raz dojechalbym na spocik swoja furka. A jak nikomu nie pasuje to napiszcie kiedy bedzie 3 spot ? Pozdrawiam wszystkich !!! narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam ! zdecydowanie jestem zwolennikiem pierwszego lub drugiego weekendu w grudniu to jest kolejno 4 lub 11 grudzień - wtedy akurat jestem wolny od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 spoko, spoko, może poczekamy na trochę białego puchu :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No wiec wlasnie , jest duza szansa ze w grudniu juz cos powinno popadac wtedy mozna by zrobic spota we wrocku na andersowie tak kolo 13-14 i pozniej smignac na lotnisko do skarbiego po drodze nakrecic klipa na autobanie i na lotnisku polatac bokami i z tego tez zrobic fajny filmik :lol: wiec mysle ze nastepny spot bedzie rewelka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 :shock: kurka ale masz plany, ja myślałem o osobowicach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Spoko , sie zobaczy jeszcze jak to bedzie :lol: Na lotnisku wiecej miejsca a na osobowicach mozna czasem trafic na nadgorliwych policjantów ktorzy nie lubią sie poslizgac na sniegu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Spoko , sie zobaczy jeszcze jak to bedzie :lol: Na lotnisku wiecej miejsca a na osobowicach mozna czasem trafic na nadgorliwych policjantów ktorzy nie lubią sie poslizgac na sniegu :lol: tacy policjanci którzy łapią drifterów to po 1 są zazdrośni bo sami nie potrafią bokiem lecieć po 2 za każdy mandat ma na flache po 3 nigdy nie jechali w BMW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 hmm jazda bokami jest fajna lecz noze byc nie przyjemna ja tak mialem kiedys sobie zaparkowałem autkiem a inni jezdzili i jak sie rozpedził jeden poszedł pokiem to mi tez mój samochód tez przestawił ale wtedy nie miałem BMW .a jechac z andersa do skarbiego to troche drogi nie sądzicie?? moze zaproponujmy miejscówki ?? Czy kazdy placyk musu konczyc sie szaleństwem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 aha a termin proponuje jesli juz mowa o grudniu to na pewno po południu chociaz jesli chodzi o soboty i niedziele to moze byc rano :)aby było jasno wtedy dobrze było by furki widac na klipie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 a moze spot na Niskich łąkach na motodromie??? Maa próbe sprawnosciową zrobić?? wyznaczyc sobie odcinek mały i na czas?? co wy na to??? godzina pobytu od auta to 5zł, wiec nie majątek. A zabawa napewno fajna by była. Ja moge mierzyć czas 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No tak 2 godzinki na motodromie + snieg moze byc niezla zabawa Trzeba sie zoorientowac jak wyglada zalatwienie czegos takiego ale ja jestem za , bo zabawa moze byc konkretna :lol: Co to terminu spotu napewno bedzie to jakas niedziela , jesli chodzi o godzine to pewnie kolo 14-tej zeby bylo jeszcze w miare jasno zeby zmontowac fajnego klipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 hmm no min. o 14 w niedizele bo do godz 14 tam jest parking urzadzany,bo blisko jest ten plac. A po 14 jazda 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 w sumie wszystko jedno gdzie bedzie spot byle byla dobra zabawa duzo slizgow (oczywiscie bez dzwonow) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi