Hadzi Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam, ja tnę w samochodówkę TDU 2, czy ktoś z graczy forumowych może w to gra. Bo można by założyć klub w grze Niestety nie ma marki BMW Pozdrawiam Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Słaba ta gierka jest, lepiej pomyśleć nad jakąś inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Słaba ta gierka jest, lepiej pomyśleć nad jakąś inną Dokładnie, TDU 1 była o niebo lepsza pod względem fizyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ale w TDU1 już serwery są wyłączone i nic z tego nie będzie... Może jakiś NFS? Shift lub Shift2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja chcecie możecie dołączyć się do mojego serwera lfs niestety hamachi ale jezdzimy BMW e36 albo Nissanem 240sx pod maską mamy 3.0 V8 416km jak ktoś chętny to pisać pod postem stronka do forum : Zapraszamy do teamu ! - Forum LFS - Jazda Bardziej Bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A powiedz mi czy w tym LFS można mieć E46 i czy sam tam budujesz auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 LFS to jest bardziej symulator E46 mozesz miec jak podmienisz za inne Ja jezdzilem e30 taką od 1.20 patrz i obecnie jeżdżę e36 a na multi z kolegami nissanem 240sx ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 grałem w to kiedyś i przyznaję że najlepsza gra do latania bokami. tylko trzeba ogarnąć sterowanie - kwestia wprawy :dance: tylko mój pad od kumpla jeszcze nie wrócił i nie gram już od ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi