Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Jak w temacie Oddam (za dowolny datek na Dzieciaki z Domu Dziecka w Oławie czyli np. 20-30zł wedle uznania darczyńcy) tylną kanapę dzieloną i regulowaną elektrycznie do E34/E32 w kolorze beżowym oraz fotel pasażera przedni .... stan foteli jest taki sobie , szału nie ma , ale dostałem je w prezencie więc w prezencie je oddaję. Gdyby ktoś potrzebował dla stelaży albo jakichś elementów to pewnie coś można z tego zdemontować i za niską kasę coś pomontować do swojej beemki Coś nie mogę wrzucić fotek na photobucketa , postaram się dołączyć wieczorem. Edytowane 26 Października 2012 przez Mordulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 a mógłbyś wrzucić zdjęcia tego zestawu i mocowanie tylnej kanapy. Bo chcę sobie zrobić do pokoju kanapę i muszę pomyśleć jak pospawać rurki i czy się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Wieczorkiem jak na chatę zawinę to wrzucę fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wieczorkiem jak na chatę zawinę to wrzucę fotki Aparat się zepsuł? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Aparat się zepsuł? ^^ Zaraz wrzucę fotki :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a mógłbyś wrzucić zdjęcia tego zestawu i mocowanie tylnej kanapy. Bo chcę sobie zrobić do pokoju kanapę i muszę pomyśleć jak pospawać rurki i czy się da Wczoraj specjalnie oglądałem tą tylną kanapę i powiem Ci , że z tych dzielonych to raczej nic nie zrobisz tzn. musiałbyś szukać takiego zestawu jak mam w E32 w tej chwili czyli pełnego siedziska i pełnego oparcia Te co wystawiłem do oddania to niestety są w 4 kawałkach tzn każdy poddupek jest oddzielnie i oparcia również są oddzielnie , więc chyba za dużo by było potrzebnych tych rurek do spawania a i tak nie wiem czy ta kanapa by była prosta lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a fotele przednie? bo tak myślałem że będzie najłatwiej zrobić kanapę do pokoju z przednich foteli Chyba że te fotele są mocno podjechane to nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a fotele przednie? bo tak myślałem że będzie najłatwiej zrobić kanapę do pokoju z przednich foteli Chyba że te fotele są mocno podjechane to nie chcę Przedni jest tylko jeden od strony pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ajajaj, to chyba nic z tego nie wyjdzie a szkoda. No to będę szukał na allegro foteli przednich od e38/e34/e32 (full elektrykę) i coś wymodzę Pozdrawiam Hadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fotki , trochę późno ale mam urwanie dzwona dzisiaj w pracy Tak jak widać na fotkach szału nie ma , ale może komuś się przydadzą , zwłaszcza że nie chcę na nich nic zarobić a jedynie to co ktoś jest w stanie za nie zaoferować przekazuję na Dom Dziecka w Oławie :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarpo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Czy fotele są nadal dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi