Forest Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Mamy już kilka tematów odnośnie polecanych filmów fabularnych i dokumentalnych. Przed nami długie jesienne wieczory które częśc z nas spędzi pewnie przed telewizorem. Tutaj proponuję wrzucac info odnośnie ciekawych filmów w TV z bieżącego programu. Dziś na TCM, 21.00 - Chłopcy z ferajny (6 nominacji do Oskara). Chłopcy z ferajny - Film - Program TV - Program telewizyjny teleman.pl Polsat Film, 21.00 - Underworld Bunt Lykanów. Underworld: Bunt Lykanów - Film - Program TV - Program telewizyjny teleman.pl Pierwszy genialny, drugi niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bruno o 22.45 na polsacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Underworld Bunt Lykanów był wczoraj Polsat film coś po 23 (dobre) Bruno dla mnie taki sobie za bardzo spedalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dziś, TCM, 21.00 Full Metal Jacket Stanley'a Kubrick'a. Za***isty film ze świetną muzyką Stonsów. Polecam obejrzec. Pełny magazynek - Film - Program TV - Program telewizyjny teleman.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 po co mam kupować jakąś gazetę z programem tv ,jak mam Foresta???kuog:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dziś, TCM, 21.00 Full Metal Jacket Stanley'a Kubrick'a.Za***isty film ze świetną muzyką Stonsów. Polecam obejrzec. Pełny magazynek - Film - Program TV - Program telewizyjny teleman.pl kolega ma rację film godny polecenia happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 dziś, tvn o godz. 00.10 Constantine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 chyba wszystkie kobiety lubia horrory lub filmy o wampirach i tego typu :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) nie wiem czy wszystkie w większości lubią tez melodramaty :-Pnie ukrywam- lubie horrory, thillery, filmy psychologiczne i katastroficzne też.:lol: za to nie znoszę westernów i sf oraz filmów z Peterem Falkiem a w tej chwili oglądam stare jak świat egzorcyzmy emili rose na axn :lol: Edytowane 27 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bruna oglądałam fajy filmik. a dzisiaj step up3(chyba dobrze napisałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie wiem czy wszystkie w większości lubią tez melodramaty :-Pnie ukrywam- lubie horrory, thillery, filmy psychologiczne i katastroficzne też.:lol:za to nie znoszę westernów i sf oraz filmów z Peterem Falkiem a w tej chwili oglądam stare jak świat egzorcyzmy emili rose na axn :lol: A ja uwielbiam horrory ale bardziej czytać niz ogladać. Dla osób które lubią czytać ostrzejsze książki gdzie sie co chwile coś dzieje i nie można sie oderwać od książki polecam Grahama Mastartona (od niego zaczełam ) teraz tez czytam Tess Geritsen albo Camilla Lacksberg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) I jeszcze mam 3 tomy Stiega Larsena ale niestety jeszcze ni zdążyłam sie do nich dobrać a zapowiadają sie być świetne. Ale z niecierpliwością czekam na Sage zmierzch w listopadzie ma być premiera w kinach wiec trzeba będzie ruszyć tyłki i iść. Edytowane 27 Października 2012 przez malwina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 dziś, tvn o godz. 00.10 Constantine Oraz "podziemny krag" na polsacie Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi