justynka1981 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam kto wie jak ustawic wałki rozrzadu w BMW 320 1995 m52???? Pomocy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 JUSTYNKO radze lepiej bys wziela i poprosila o to mechanika bo chyba sama sie za to nie wezmiesz i opisz dokladniej o co ci chodzi <bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Sorry, że wkleję link z innego forum... :oops: http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=3342&start=6 Tutaj jest opisany rozrząd do M52, ale jak nigdy nic takiego nie robiłaś to radzę kilka razy się zastanowić. Zgaduję, że nie masz potrzebnych specjalnych narzędzi. No chyba, że masz zbędny silnik do nauki. :wink: Radzę wymienić i ustawić w porządnym warsztacie, nie tylko tam gdzie będzie najtaniej. Co prawda nie jest to magicznie trudna procedura, ale jednak popełnieni błędu może być bardzo drogie. PS. Wczytałem się trochę w tą instrukcję i stwierdzam, że z odpowiednimi narzędziami nie powinno byc problemu, jednak trzeba wiedzieć co się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justynka1981 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No wiecie sama tego nie będę robic:))mam ludzi od tego:))Pozdrawiam i dziekuje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja akurat znam pewną niebrzydką brunetkę, która nikomu nie pozwala tknąć swojego autka i sama brudzi sobie rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justynka1981 Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No ja niestety sie konpletnie nie znam na takich sprawach:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi