pawel83 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Potrzebuje porady odnośnie zakupu i montażu alarmu do bmw e39 które nie posiada fabrycznego i zadnego innego alarmu... czy ktoś wie coś na temat tego alarmu : Autoalarm BMW E39 i BMW E46 hom. E-20 (2699413369) - motoAllegro i czy warto to kupić? jesli tak to jak to zamontować lub ewentualnie ktoś z kolegów z forum który zna sie na tych tematach zamontował by taki alarmik w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Każdy alarm jest dobry, aby był skuteczny. Dla złodzieja, nie ma zabezpieczeń, jak mają coś dmuchnąć to zrobiąhappy_bmw Ale trzeba przyznać, że ta oferta jest pociągająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 wiem wiem ze jak beda mieli dmuchnąć to i tak to zrobią ale dla amatorów i mojego poczucia psychicznego byłby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 jak chcesz porzadne zabezbieczenie to zamontuj to ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą takie pstryczki brzeczyki to gowno jka ma ukrasc to wsiadaja jak do swojego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ciekawe urządzenie... ale na pewno sporo kosztuje i raczej opłaca sie to zamontowac w nowym aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Paweł jak na ten alarm to jest niczego sobie tylko zastanawia mnie jak on działa z ori kluczykiem ? jeśli rzeczywiście jest dedykowany do bmw to myślę,że możesz śmiało zamówić i montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 wygląda dość ciekawie , a co do działania z ori kluczykiem to działa to na zasadzie wpiecia sie z alarmem w moduł komfortu i to on bedzie sterował alarmem... tak mi przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi