Proper1986 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam mam pewien problem i proszę oi rady. Otóż gdy auto postoi 2-3 dni nie chce palić, trzeba kręcić kilka razy aż zapali. Jak już odpali to niema problemu, po jeździe na mieście pali na dotyk. Podejżewam że nie trzyma paliwa-tylko chodzi mi o to co to może być konkretnie czy pompka czy to może coś innego?czy inne użądzenie odpowiedzialne za ci8śnienie paliwa.Może ktoś już miał podobny problem?Proszę o rady.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toni Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam mam pewien problem i proszę oi rady.Otóż gdy auto postoi 2-3 dni nie chce palić, trzeba kręcić kilka razy aż zapali. Jak już odpali to niema problemu, po jeździe na mieście pali na dotyk. Podejżewam że nie trzyma paliwa-tylko chodzi mi o to co to może być konkretnie czy pompka czy to może coś innego?czy inne użądzenie odpowiedzialne za ci8śnienie paliwa.Może ktoś już miał podobny problem?Proszę o rady.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Witaj ja mam to samo z rana i jak dluzej postoi to niepali Przeczytaj te wskazowki ktore ja dostalem Tytul postu to nie pali Autor to TONI POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi