Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ile było furaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Z merolem Patryka i naszym touringiem chyba bylo 13 sztuk , to niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak na taki spontan faktycznie dobra robota. To teraz gdzie? Legnica, lotnisko? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Legnica jak nabardziej, oczywiscie jak wolne w pracy pozwoli , a oco chodzi z tymi spotami na lotnisku w szprotawie to jakas dziczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 legnica lotnisko bo niektorzy płaczą ze nie można gumy spalic kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ale to organizujemy jeszcze przed końcem kalendarza Majów czy już po? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Przed Po to beda bielany z Picoolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ale tym razem w niedziele, żeby praca nie przeszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak na taki spontan faktycznie dobra robota. - za zapachy (zwłaszcza jak taki jeden maskę otwarł ) + że było nas widać - podjechał jakiś kolo który widział nas z mostu z pytaniem co tu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To teraz gdzie? Legnica, lotnisko? ja jestem za happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 legnica lotnisko bo niektorzy płaczą ze nie można gumy spalic kuog heheh pewnie chodzi Ci o mnie o tak tak idealny pomysl LEGNICA-LOTNISKO :) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To teraz gdzie? Legnica, lotnisko Forest zapraszamy wszystkich do L ca ustalmy termin i jakos sie spykniemy OK uruchomie kontakty aby udostepnili nam pas startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja będę jakoś przed Świętami. Może 22 grudzień, sobota? Przy okazji można by złożyc sobie życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mi pasuje akurat dzien po moich imieninach to stawiam tym bardziej zapraszam:drunk::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 mi pasuje akurat dzien po moich imieninach to stawiam tym bardziej zapraszam:drunk::party: Stawiasz wszystkim to szukam kierowcy hah:) jak bedzie snieg to te lotnisko bedzie oblegane przez uzytkownikow przedniego napedu, beda jezdzic na recznym haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Stawiasz wszystkim to szukam kierowcy hah jak bedzie snieg to te lotnisko bedzie oblegane przez uzytkownikow przedniego napedu, beda jezdzic na recznym haha to ja sie do nich przyłącze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobra Drechy, wpisywac się na listę: http://www.maxbimmer.pl/f19/spot-w-legnicy-na-lotnisku-22-grudnia-sobota-19958/#post245380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Drechy ? a ty co gajerkowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 przyczajony metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 przyczajony metal Tak...co weekend macham grzywką na koncertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak...co weekend macham grzywką na koncertach no. nawet pokaźna ta Twoja grzywa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Forest jak cię widziałem na urodzinach to normalnie jak jakiś ,,,bujny pank'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Drechy ? a ty co gajerkowiec ? Widziałem Go na śledziu (i nie był to pogrzeb, wesele itp.) - Transporter normalnie, tylko rękawiczek bez palców brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) tylko rękawiczek bez palców brakowało mitenek? :biggrin: .. i nie kojarzyć sobie..ani nie przestawiać literek..:2bacik: Edytowane 13 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 To musiałby zmienić markę na cztery kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi