Ruda.E30 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 zaba w pasach najfajniejsza uklon_bmw czyzby to o moja zabke chodzilo heheh:) Jest i moja czarnula jedyna babcia spotu yeah! D Dzieki za spotkanko do nastepnego!:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nam tez udalo sie dotrzec , dzieki wszystkim za spotkanie, troche spoznienia , ale za nim dotarlismy bylismy w kilku innych miejscach kilka fot, ktore udalo mi sie zrobic: Milo bylo porozmawiac fakt powietrze bylo zdeka nieznosne , zawsze myslalem ze oczyszczalnia w Glogowie jest na Krochmalnej .... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jakie zbiorowisko koło mojego Bumiera No i jaka ładna fotka przy znaczku na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jakie zbiorowisko koło mojego Bumiera Trzeba bylo jeszcze maske otworzyc !! Widze ze spocik sie udal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 a kto tym mesiem się przyturlał ?? pytanie_bmw Miras niczym Lord :lol: ze znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 heh no nie bd sie juz chwalic co widac na zalaczonych obrazkach kogo jest najwiecej fot kuogdobrze mowie sebo293? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzięki za spota początkowo szykowała się tragedia ale dobrze się skończyło i frekwencja dopisała bmw_1 Buziak dla czarnulki z zaparowaną lampą I jak wyżej przy oczyszczalni nie wskazane przebywanie.:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzięki za spota początkowo szykowała się tragedia ale dobrze się skończyło i frekwencja dopisała bmw_1 Nie no tego nie ogarnelam haha chinskie centrum pozniej carrefour :lol: i w koncu ochydny most tolerancji:D Hah Georgii dobrze ze mi towarzyszyles przynajmiej bylo wesolo aaa i pamietaj nasza wymowke przed niebieskimi, Jak cos to wzielam Cie na stopa a dowodu nie mam hahakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Hehe panie władzo ja jej nie znam...stałem w lesie obok takich pań i łapałem stopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 hahah a ze ja bylam dobra to sie zatrzymalam:D i za kierownicy tylko czerwona czupryna yeahkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Miras niczym Lord ze znajomym :lol: ma sie juz swoje lata trzeba podrozowac z godnością :4: koleżka z naszego forum Patryk330d tylko betke sprzedał w tamtym tygodniu i puki co mietkiem sie rozbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 dzięki wszystkim za spota. my first one, not last Kamcio - dzięki za reset błędów i za światełka dzienne poniżej zamieszczam foty: Moja pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Fotograf świetnie uchwycił całusa bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 heh no nie bd sie juz chwalic co widac na zalaczonych obrazkach kogo jest najwiecej fot kuogdobrze mowie sebo293? To od tego zapachu miazgi z rzeczki fotograf dostał skurcz ręki i zacisnął paluchy na aparacie:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To od tego zapachu miazgi z rzeczki fotograf dostał skurcz ręki i zacisnął paluchy na aparacie:drool: hahah pewnoo:) pod koniec wanillia poszla w ruch hahah:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wanilia z choinki zapachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Przypomina mi sie scena z filmu Parasol Bezpieczenstwa jak Martin Lawrence skoczyl z mostu na barke plynaca rzeka nosil choinke zapachowa pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Barki nie było a choinek kilka by się znalazło w bumerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fajnie że spot wam się udał ale ostatnim czasy strasznie daleko je robicie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fajnie że spot wam się udał ale ostatnim czasy strasznie daleko je robicie jakoś Spoko SoulRea za 2 tygodnie też mamy spota Zresztą u Nas i tak jest częściej, a więc nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jaro za 2 tyg. mamy Najta no ale zawsze coś. Nie narzekam ale 240 km w 2 strony to daleko trochę po 80 godzinach tygodniowo w pracy. A tak chciałem zobaczyć jak Ruda pali sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A tak chciałem zobaczyć jak Ruda pali sprzęgło heheh ja nie pale sprzegla tylko gume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 He widzę ze najt udany nawet było gdzie gumy palić :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 po 80 godzinach tygodniowo w pracy. ...no fakt, trochę dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ...no fakt, trochę dużo... Wiesz co się robi jak praca przeszkadza w hobby... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi