pawelo Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 grzesiek2304 jak nie będziesz pracował,to przyjade do ciebie przed spotem ps telefon ci się zepsuł :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 no tez mam sprawe do grzeska moze wpadne swoim szrotem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 grzesiek2304 jak nie będziesz pracował,to przyjade do ciebie przed spotemps telefon ci się zepsuł w piątek po pracy dam znać jak z sobotą, co do telefonu to ciężko się ostatnio do mnie dodzwonić doba ma dla mnie za mało godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) 6. beaver79, jak już mówiłem w piątek po pracy dam znać jak z sobotą, co do telefonu to ciężko się ostatnio do mnie dodzwonić doba ma dla mnie za mało godzin to nie pij tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) 6. beaver79, jak już mówiłem 7. maxiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) 6. beaver79, jak już mówiłem 7. maxiks 8. Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 cos sie ludzie posypali wszystko przez Foresta ale gadalem z nim wiem o co chodzi takze spoko Co już przez Foresta kuogkuog Miras jedziesz tam - wiesz jakie panuja zasady na zlotach to trzymaj pion i panuj nad sytuejszyn. A poza tym wszyscy są dorośli i każdy odpowiada za siebie. To że Nas nie będzie nie znaczy ze nie mozecie się spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) 6. beaver79, jak już mówiłem 7. maxiks 8. Georgii 9. Kamcio 10. Krzysiek669 (pozwoliłem sobie wpisać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 dobra troche ludzie bedzie takze o ktorej godzinie o 15 pod tesco w glogowie ? moj numer jakby co 725653735 ja chyba przyjade całkiem fajna furka kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 o 15 pod tesco w glogowie ? Tak jak mówisz kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 to miłego spotkanka życzę i pamiętajcie o tych co w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kto z legnicy to na 13:30 stacja BP i lecimybmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) chyba jednak będzie musiał iść,nawet nie pozwolili mi zatrzymaćJego budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 kurcze ja tez musze iść jutro do pracy jakaś masakra miłego spotkanka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie ma jak to długi weekend od środy do poniedziałku a więc do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 chyba jednak będzie musiał iść,nawet nie pozwolili mi zatrzymaćJego budy no niestety muszę iść do pracy, więc następnym razem się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 To się powoli zbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzięki Wszystkim za spocisza Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja już w domu i dzięki wszystkim za spota i ten niepowtarzalny zapach oceanu mam cały czas w nosie ... kto był ten wie o co chodzi :drool: Tak na przyszłość nigdy więcej koło tego mostu chyba że obwieszony będzie cały w choinkach wunder-baum:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 no dzieki wszystkim za spota co do miejsca to rzeczywiscie ktos nie przemyslał tematu żeby obok oczyszczalni scieków sie zatrzymac nastapnym razem od strony starówki przy moście sie zatrzymamy tam widziałem całkiem fajne miejsce frekwencja super bylo z kim sie nagadac o bmkach zaba w pasach najfajniejsza uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 dzięki wszystkim za spota. my first one, not last Kamcio - dzięki za reset błędów i za światełka dzienne poniżej zamieszczam foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 auto zlotu mietek kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 kto łapał ryby,i gdzie szczupak dla mnie?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 a kto tym mesiem się przyturlał ?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 żal się gwiazdeczce zrobiło że nie ma śmigła na masce. myślał że się dobrze zakamufluje ale chyba mu nie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi