sebo293 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 można tak zrobić, ustawić się na tesco i wspólnie polecieć na port nad odrą, będzie można ciekawe fotki porobić To była by dobra opcja to Tesco nie będzie trzeba się szukać po głogowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 rowniez jestesm za tesco, kazdy wie gdzie jak nie to latwo znaezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dojazd dziecinnie prosty walisz prosto w głogowie aż do ronda na rondzie zjazd na leszno i za światłami jakieś 500m jest mostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ale ja niestety nie dam rady. Temat nie jest ujęty w dziale "Spoty/zloty" więc oczywiście jeśli macie ochotę, możecie się spotkać w tym terminie. Miałem przyjechać na Wszystkich Świętych do Polkowic ale jednak zostaję w Oławie Przepraszam za zamieszanie i jeśli zdecydujecie jednak się spotkać - życzę wszystkim dobrej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja jestem nadal za nie wiem jak inni ?bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja również:) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 normalnie wpadamy :4: Ruda wezmiesz mnie ? :lol: o 14 10 spod bliskiej w polkowicach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Znam dojazd wieć wpadam jak nic nie wypadnie Jokeymiras jak stawiasz browara to Cię weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 puki co niech bedzie ze stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Również będę i wyciągnę Krzyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Znam dojazd wieć wpadam jak nic nie wypadnie wpadaj,wpadaj a potem przyjedź i mi opowiesz :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja jak podaję to z kierowcą bo chciałbym popić browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Może odświeżcie listę i napiszcie kto się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 i ja chyba będę miał złe wieści, wczoraj rozmawiałem z kierownikiem i musze iść w sobote do pracy, ale tak na 100% to będzie wiadomo dopiero w piątek wiięc jest jeszcze iskierka nadzieji że pojawie się na spocie i mam nadzieję że tak się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Grzechu, zatrzymamy Twoją budę i nie będziesz miał po co iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 puki co niech bedzie ze stawiam Haa no to lecimy grubo:D a czego ja mam Cie brac? hehe a moze w polkowicach sie spotkamy np na strefie ccc kazdy bedzie miaa po rowno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Grzechu, zatrzymamy Twoją budę i nie będziesz miał po co iść w piątek przyjdź z piękną czerwoną karteczką "WSTRZYMANO" hehe a moze w polkowicach sie spotkamy np na strefie ccc kazdy bedzie miaa po rowno Polkowice spalone, mieliśmy tam problemy z policją i raczej nas tam nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To aby było wszystko jasne lista : 1. sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 1. sebo293 2. Zamoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras cos sie ludzie posypali wszystko przez Foresta ale gadalem z nim wiem o co chodzi takze spoko jak sie lista nie powiekszy to nie ma sensu jechac taki kawal po drugie ja bez auta :bag: jak nic sie nie zmieni to mozna by przeniesc to na inny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 tez chcialem podklepac ale w sobote mam pogrzeb !!! tez bym reflektowal inny termin frekwencja niepowala skoro dzial jest o wszystkim czyli o niczym proponuje L-ca lotnisko zloty srodek ktos podklepie ??? Wroclaw i okolice 65 km Glogow Podobnie a wiec moze spotkanie w Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 1. sebo293 2. Zamoj 3. Ruda.E30 4. jokeymiras 5. grzesiek2304 (jeżeli do pracy nie będę musiał iść) listą się zbytnio nie ma co przejmować bo wiem o kilku osobach co będą na 100% a rzadko na forum wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi