Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ale ja niestety nie dam rady.

Temat nie jest ujęty w dziale "Spoty/zloty" więc oczywiście jeśli macie ochotę, możecie się spotkać w tym terminie.

Miałem przyjechać na Wszystkich Świętych do Polkowic ale jednak zostaję w Oławie :(

Przepraszam za zamieszanie i jeśli zdecydujecie jednak się spotkać - życzę wszystkim dobrej zabawy.

i ja chyba będę miał złe wieści, wczoraj rozmawiałem z kierownikiem i musze iść w sobote do pracy, ale tak na 100% to będzie wiadomo dopiero w piątek wiięc jest jeszcze iskierka nadzieji że pojawie się na spocie i mam nadzieję że tak się stanie

Grzechu, zatrzymamy Twoją budę i nie będziesz miał po co iść

w piątek przyjdź z piękną czerwoną karteczką "WSTRZYMANO" :)

hehe a moze w polkowicach sie spotkamy np na strefie ccc kazdy bedzie miaa po rowno

Polkowice spalone, mieliśmy tam problemy z policją i raczej nas tam nie lubią

1. sebo293

2. Zamoj

3. Ruda.E30

4. jokeymiras

cos sie ludzie posypali wszystko przez Foresta ale gadalem z nim wiem o co chodzi takze spoko

jak sie lista nie powiekszy to nie ma sensu jechac taki kawal po drugie ja bez auta :bag:

jak nic sie nie zmieni to mozna by przeniesc to na inny termin

tez chcialem podklepac ale w sobote mam pogrzeb !!! tez bym reflektowal inny termin frekwencja niepowala

skoro dzial jest o wszystkim czyli o niczym proponuje L-ca lotnisko zloty srodek ktos podklepie ??? Wroclaw i okolice 65 km Glogow Podobnie a wiec moze spotkanie w Legnicy