Gość ChriS. Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 w polkowicach dziadostwo :lol: Ale moich dwoch ziomkow kupilo E39 w ostatnim miesiacu wiec reprezentacja liczebnie nie zmalala obydwoje 530D :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 spoko jutro odbieram szrota chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) 10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) 11. grzes86 z rodzinką ( o ile nic nie stanie na przeszkodzie ) 12. zamoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Z miłą chęcią przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Z miłą chęcią przyjadę A więc dopisuj się do listy im nas więcej tym lepiej bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) 10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) 11. grzes86 z rodzinką ( o ile nic nie stanie na przeszkodzie ) 12. zamoj 13. Ruda.E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ja jeszcze nie dam rady ale nie zapominam o rejonie i klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 jak z godzina? bo ja do 14 jestem w pracy o 14.30 moglbym byc na parkingu juz ?? 15.00 16.00 czy jaka godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 proponuję 15,00 na porcie obok różowego mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 no bylo by git jak cos bedzie z mojego grata 15 mi pasuje albo podjade autem zastepczym co mnie nigdy nie zawodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) 10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) 11. grzes86 z rodzinką ( o ile nic nie stanie na przeszkodzie ) 12. zamoj 13. Ruda.E30 14. Lukax21 mam nadzieje że dam rade Możemy spotkac sie ewentualnie u mnie w pasażu IGI na ul Długiej jest tam troche miejsca i teren narazie ogrodzony zamknięty z 15 aut wejdzie a jak nie będzie pogody to może uda nam się zjechac do garażu a tam jest juz 70 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ja sie z kims zabiore mysle z polkowic albo lubina albo legnicy bo ten moj klamot to chyba nie wyjedzie przed wiosna .. kto jest fajny i mnie wezmie o 14.10 moge byc na stacji bliska w polkowicach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Miras mogę Cię zabrać. Polecimy do Grześka i stamtąd na Głogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 :mrgreen: ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 kurcze,ja nie dam rady,a bym chciała do pracy muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 to w którym miejscu się widzimy i o której :?: dziadek zrób aktualizacje w pierwszym od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Z tym dziadkiem to niby do mnie? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 jest problem, prawdopodobnie będę musiał iść do pracy w sobote na II zmiane... :mad: tylko nie wiem ile w tym prawdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 jest problem, prawdopodobnie będę musiał iść do pracy w sobote na II zmiane... :mad: tylko nie wiem ile w tym prawdy... Nie rób jaj :bag: Urlop na żądanie... Gdzie się spotykamy? Port czy ten parking IGI (nawet nie wiem gdzie to jest)... A może spotkamy się na parkingu TESCO (jest chyba przy wlocie z Polkowic) i stamtąd przejedziemy w jakieś konkretne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a niby do kogo :?: :4::4:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Grzesiek pisal o porcie ,to chyba zaraz po lewej za Mostem tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie rób jajUrlop na żądanie... mam nadzieję ze to tylko plotka... można tak zrobić, ustawić się na tesco i wspólnie polecieć na port nad odrą, będzie można ciekawe fotki porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a niby do kogo Chłopie, Dziadek śmiga na siłkę, łyka aminokwasy i wyrwie Ci głowę z kręgosłupem Edit pierwszego postu zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie mów do mnie chłopie bo ani krów ani roli nie mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie mów do mnie chłopie bo ani krów ani roli nie mam ;) Dobra chłopaku :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi