Forest Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Proponuję by w podanym terminie spotkac się w Głogowie na jakimś parkingu jednego z supermarketów. Był już spot w Polkowicach, kilka w Lubinie...Myślę, że tym razem warto ogarnąc coś właśnie w Głogowie. Spotykamy się o godz. 15.00, parking TESCO, następnie przejazd do Portu obok różowego mostu (tolerancji czy cóś) Jeśli są chętni - zapraszam na listę. 1. Forest Edytowane 26 Października 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 myślę że może wybierzemy jakieś inne miejsce niż parking przy markecie, oglądając galerie widziałem ze był spot maxbimmera kiedyś dawno temu na górkowie (torze motocrosowym) obgadam temat z ludźmi z głogowa i podamy propozycje miejsca na spot 1. Forest 2. grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A dla takich nowych człowieczków tez się miejsce znajdzie?:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A dla takich nowych człowieczków tez się miejsce znajdzie?:-D Oczywiście. Jeśli Twe zachowanie nie spowoduje przyjazdu policji - zapraszamy :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja grzeczny jestem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Oczywiście. Jeśli Twe zachowanie nie spowoduje przyjazdu policji - zapraszamy w razie "w",w ramach pokuty będzie biegał po różowym moście :lol::wink::wink::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 w razie "w",w ramach pokuty będzie biegał po różowym moście :lol::wink::wink::4::4: Pewnie masz na myśli ten z którego zrzucaliśmy karbit zwędzony na praktykach Samochodówka ul.Piastowska miała obok warsztaty szkolne To były czasy...sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Samochodówka ul.Piastowska miała obok warsztaty szkolne a no były Pawelo też byś się dopisał i pochwalił nowym nabytkiem a i te bajery w disie bym Ci pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ja zobaczę jak praca no i bezdasznik dostał strzała w dupkę możę zdąrzę ogarnąć ewentualnie pogiętym przyjadę jeżeli tylko praca pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) pogadam z chłopakami z GKM4K robili jakieś spoty w porcie, roso będzie miał blisko do mostu w razie "W", a i mi będzie blisko do znajomych terenów (IIILO ) Edytowane 14 Października 2012 przez beaver79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To ja się piszę tak na 50% o ile czas pozwoli:) Już pisałem że będę grzeczny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nie wiem ale moze i My przybedziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A dla takich nowych człowieczków tez się miejsce znajdzie?:-D nowy czy stary użytkownik, nie ma różnicy każdy jest mile widziany :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To moze jakis grill jak pogoda bedzie? Dopisze sie na dniach, jak sie upewnie na 100% ze bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 a no były Pawelo też byś się dopisał i pochwalił nowym nabytkiem a i te bajery w disie bym Ci pokazał ale,że o so chosi:?: o pieska??spoko wezmę smoka ze sobą tylko przykleję mu znaczek bmw na czoło :p8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić 6. sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 [h=2][/h] 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) 10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes86 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 1. Forest 2. grzesiek2304 3. Kamcio 4. beaver79 + Junior (w zależności od pogody) + Koleżanka-Małżonka (w zależności od chęci ) 5. maxiks + być może małżowinka jeśli uda mi się namówić :wink: 6. sebo293 7. Krzysiek&Gosia 8. Roso89 + dziewczyna Madzia 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota) 10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) 11. grzes86 z rodzinką ( o ile nic nie stanie na przeszkodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ekipa Lubin-Polkowice-Głogów się rozrasta Fajnie by było na jakiś większy spot się przejechać kiedyś całą ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 9. jokeymiras (jak złożę mojego szrota)10. Danio ( jak złożę mojego padalca ) w polkowicach dziadostwo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi