Nika Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Poszukuję kogoś z Wrocławia kto posiada w swoim e46 nagłośnienie Harman Kardon. Chciałbym podmienić na chwilkę tuner radiowy w celu weryfikacji który z elementów powoduje efekt "piszczenia" "buczenia"- ciężko okreslić jednoznacznie. dźwięk ten jest słyszalny tylko i wyłącznie w momencie odsłuchu stacji radiowych. za pomoc będę wdzięczny. prosze pisac na PW - 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mówisz o radio? Z tego co wiem to nie ważne jaki zestaw nagłośnienia, sama jednostka sterująca jest taka sama. Chyba, że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 nie do końca jestem pewien czy jest o wina tylko tunera radiowego dlatego chciałbym móc wrazie czego podpiąć jeszcze wzmacniacz. Dlatego zależy mi na tym żeby ktoś miał HK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Koledzy, nie ma nikogo z Wro lub najbliższych okolic kto ma HK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 pisz do grunta (brata rusha) on ma w swojej HK i we wro non stop urzeduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 przemo ma takiego graja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 przemo ma takiego graja to wiem, nawet z nim gadałem na ten temat... tyle że mamy do siebie troche drogi...pisz do grunta (brata rusha) on ma w swojej HK i we wro non stop urzeduje Taki ma nick na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 [h=1]lgrunt taki ma nick [/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wykonaj taki patent: zmasuj obudowę radia, podłącz do jakiegoś minusa, z obudową tunera zrób to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 podłącz do jakiegoś minusa, z obudową tunera zrób to samo. Chyba nie do końca wiesz jak tuner BM54 jest zamontowany w samochodzie. Pomiędzy tunerem a Navi idzie sygnał audio tylko z CD które jest w Navigacji a akurat to dobrze działa. Cały tuner, wzmacniacz, procesor dzwięku i przedwzmacniacze są w tym tunerze na jednej płycie zmontowane. Nic mi nie da podłączanie tunera do masy bo on już jest przykręcony do nadwozia samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wiem jak jest zamontowany, wiem też jak zamontowane jest radio. I zmasowanie radia w którymś bmw wyeliminowało mi szumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Skoro tak mówisz, to mnie nie zaszkodzi spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi