Gość dirty.73 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 mam szybkie pytanko,co powiecie o tym?warto pomyśleć? FOTELE KANAPY M PAKIET BMW 5 E39 KOMBI KOMPLET (2687852401) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Kup opierz ladnie, a ja za polowe tej ceny odkupie Twoje do diesla sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Cena chyba adekwatna do stanu/wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ale co?za drogo?bo nie wiem?że brudne to pikuś,jeśli całe,nie porwane,to opłaca się czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mysle ze sie oplaca skoro za zwykly 1 fotel wolaja po 150 zl ,jak by co to moja propozycja jest aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jeśli mechanizmy działają to tak jak napisał Jarek , się opłaca wyczyścić i będzie rewelka Dirty a Ty kombiaka masz ? wydawało mi się , że sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 bierz nie zastanawiaj się mam kolesia który taniej wypierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dirty a Ty kombiaka masz a jak,czasami na wsi trzeba drzewo z lasu przywieźć,meble z ikei,trumne przewieźć,kurcze,jakby kiprował,to bym piach na budowe woziłlolol a tak poważnie,to bardzo sprytne auto kurcze,dzwonie dzisiaj o te fotele,tylko kto mi to z Namysłowa przywiezie?:lol:(BTW,do kombiaka wchodzi,wiozłem już komplet skór do e39:lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A są w namysłowie , to mogę ci podjechać po nie i wezmę do siebie na rancho wymontujesz swoje i podjedziesz tylko na fotelu i zamontujemy je na miejscu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 czasami na wsi trzeba drzewo z lasu przywieźć,meble z ikei,trumne przewieźć, .... u Panie , to się widzę powodzi w Twoich rejonach .... we wrocku to ceny takie na trumny , że tylko worki na zwłoki wchodzą w rachubę żeby jakoś z gangsterki wyżyć lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dirty opyla się za te pieniądze przed wsadzeniem ich daj do wyprania całe,wysusz i będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Trochę pewnie ppóźno znalazłem temat, ale cena rewelka, ja szukałem dłuugo foteli do siebie, ale w takiej cenie nie było, a 1.5tysia za byle jakie skóry dać nie chciałem, bo lodówka lada moment pójdzie "do żyda", bo już 2 lata u mnie jeździ, a to za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi