devil88 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 mam pytanie dotyczace klaksonu mianowicie gdy wciskam klakson na kieownicy to cyka przekaznik dziwne to bylo dla mnie,ale okazalo sie ze wogole nie ma trąbek?trabki juz mam ale problem jest z kablami?jakie kolory powinny byc przy klaksonie po 2 stronach?prosze o pomoc i tak wogole to dzieki za wszystkie odpowiedzi na moje pytania ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 jak cyka przekaźnik to albo nie ma połączenia na kablach ( u mnie brudne styki-zaśniedziałe na klaksonie) albo klakson trup, a kabelki nie mają znaczenia obojętnie podłączasz do klaksonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil88 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ale klaksonow wogole niema ,jakie kolory kabli powinny byc?bo ja zadnych nie widze?czy powinien byc tam + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 może nie wiesz że masz 8) najlepiej zgjąć atrapę prawą ( od strony kierowcy) obok grila, i tam jest klakson przed chłodnicą, stojąc z przodu auta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil88 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 musze sprawdzic dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A u mnie wystarczyło zdjąć nerki i klakson był zaraz za nerkami Nerki, bynajmniej u mnie są na zatrzaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil88 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 nie było klaksonów za atrapą wogóle nie bylo,znalzałem przewody i podlaczylem trabki ktore wzialem od kumpla napewno dobre,i nadal lipa,jezeli zdjme przycisk na kierownicy i zaczne zwierac ta ala szczotke ktora chodzi po kierownicy ze sruba tio przekaznik slychac ze cyka,natomiast jak zaloze przycisk to nie cyka przekaznik,nie ma tam pradu nawet jak wciska sie przycisk,na trabce jest napisane tylko +12 v,czy mozliwe jest ze ida tam dwa+ na strone?co to moze byc ,moze ktos mial podobna sytuacje ,bez klaksonu nie da sie jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi