grzesiek2304 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Po pierwsze nie kupiłem tego fejsa tylko go dostałem a po drugie zostaw swoje głupie komentarze dla siebie bo takim gadaniem nic nie wnosisz do tematu po trzecie nie przypominam sobie abys mi proponował zakup interfejsu od grzeska...Grzesiek 2304 Jestem z jeleniej góry... easy, easy nikt tu nikogo nie obraża i proszę o nie spinanie się PS. Pawelo proponował przekwalifikuj się Grzechu na usb,a napewno będzie więcej chętnych nie opłaca mi się, w usb chinole rządzą rynkiem zreszta roboty mam tyle że narazie nie potrzeba mi więcej Edytowane 13 Października 2012 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ochłońcie panowie , albo pyskówki przenieście na PWlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 albo na Radeco joke a do fejsa Grzecha wystarczy lapt za 200-300 pln. Wydatek jest, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy ile tego leży u Waszych znajomych, na targu z wystawek albo w firmach. i nie szkoda jak wylaci przez okno albo zsunie się z maski w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 jakby ludzie nie szukali "okazji" w 10 latkach z przebiegiem 40k km to nikt by nie kręcił. a co do sprawdzenia to przegląd historii może dać jakieś pojęcie o przebiegu.u mnie jest 280k km i jestem z tego dumny ale wiem że furę kupi ew ktoś kto się na tym troszkę zna. na alledrogonikt kijem jej nie dotknie... PS. a co z przebiegami z kluczyka? Wlasnie, nikt tego nie sprawdza, ponoc kluczyk zczytuje z komputera, ale czy jak sie zmniejszy na kompie to kluczyk tez go zczyta i zmniejszy? U mnie w ASO wyskoczylo z kluczyka wpierw 917tysiecy, a nastepnie 47tysiecy i model auta X5.. Chyba wina slabej baterii bo historie serwisowa ma normalnie tak jak pisali na allegro i Grzesiu sprawdzal w module swiatel - wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wlasnie, nikt tego nie sprawdza, ponoc kluczyk zczytuje z komputera, ale czy jak sie zmniejszy na kompie to kluczyk tez go zczyta i zmniejszy? U mnie w ASO wyskoczylo z kluczyka wpierw 917tysiecy, a nastepnie 47tysiecy i model auta X5.. Chyba wina slabej baterii bo historie serwisowa ma normalnie tak jak pisali na allegro i Grzesiu sprawdzal w module swiatel - wszystko gra. wrzucał to Forest http://www.maxbimmer.pl/f19/krecenie-licznikow-18924/ gość pod koniec filmu tłumaczy jak "zrobić nowy legalny przebieg",nie twierdze,ze każde tak ma,bo ze starym i tanim to się nie opłaca,ale nowsze i droższe..........to juz inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ponoc kluczyk zczytuje z komputera kluczyk zczytuję z EWS, jak zmienisz w EWS to kluczyk odczyta zmieniony przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Niezly ten film, ja bylem w BMW i mi powiedzieli jaki ma przebieg i wydrukowali historie wszystkich napraw wiec mam 100% pewnosc. Na koncu gosciu cos mowil, ze jak sie kilka razy przeserwisuje to ta stara historia zniknie, a tak raczej nie jest bo niby jak? Na wydruku naprawy bylyby naprzyklad 120 140 160 180 200 140 160 180 200 220 to bedzie widac ze cofnieta o 60 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 kupujesz autko co ma 280 tys i 10 lat w Polsce , a ostatnia wizyta serwisowa byla przy 120 tysiecy jeszcze w Niemcowni, od tamtej pory wszelakie naprawy i uslugi poza serwisem i co robisz? Magik czysci cala historie Twoich kilometrow w bija powiedzmy 210 tys, lecisz do serwisu naprzyklad w Georlitz placisz 20 ojro za podpinkei Toja furka znow pojawia sie w systemie , co rok dwa podjedziesz za 20 e i powstanie now Historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Aaa no to mowimy o momencie kiedy auto ma luke, to juz Twoja wina jesli kupujesz auto, ktore ma 280tys i jego historia serwisowa skonczyla sie na 120tys bo wiadomo, ze mogl miec 500tys i ktos mogl go cofnac do nawet 200tys, ale jesli auto kupujesz i w roku 2010 mialo 193tys, w 2012 stoi majac 236tys to jaka jest szansa, ze bylo krecone? Chyba, ze ktos w 2 lata pyknal 100tys i cofnal o 50tys.. Dlatego kupuje sie auta serwisowane mozliwie do konca i po pierwsze nie wierzy w ksiazke serwisowa tylko w to co jest w serwisie BMW w komputerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam. Podłączę się do tematu. 3 dni temu ze znajomym podłączyłem auto pod kompa żeby sprawdzić czy ma jakieś błędy, bo jeżdżę już tym autem 2 lata i jeszcze nie było podłączane. No i pokazało błędy, od poduszki co od razu zrobił i wszystko już ok, czujnik abs lewy tył i delikatnie zaczyna się kończyć przepływomierz. Z LCM nie mógł w ogóle się połączyć, ale to nic, powiedziałem żeby sprawdził mi jaki jest orginalny przebieg i co się okazało to na liczniku mam około 200 tysięcy a jemu pokazało 983 tys. przebiegu. Nie uwierzył i podłączył drugi raz i było to samo, z kluczyka tak samo pokazało, możliwe topytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Z LCM nie mógł w ogóle się połączyć, ale to nic i szkoda,bo tam też jest przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 kurde ale żeby taki przebieg w tdsie. Gość coś mówił mi o tym LCM i pod nogami pasażera w słupku coś tam się chyba znajduję, odpiąć, przeczyścić i przyjechac jeszcze raz możę wtedy się połączy. Narzie nie bardzo mam czas żeby to zobaczyć. A tak w ogóle to chciałem tylko dla tego podłączyć bo nie mam komunikatów np. włączony kierunkowskaz czy światła długie, nie przeszkadza mi to ale z ciekawości miałem ciśnienie zobaczyć co go boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 daj do naprawy,popytaj na forum gdzie,napewno ktoś doradzi,jeśli masz ori LCM,to nie zmieniaj na inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ok. Może będzie się dało ustawić ten orginalny przebieg bo auta nie będę sprzedawał, a przebieg będzie fajnie mieć orginalny na wyświetlaczu, tak dla siebie. Auto kosztowało mnie 16tys. dwa lata temu i jestem zadowolony mimo że to tds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Z LCM nie mógł w ogóle się połączyć, ale to nic, powiedziałem żeby sprawdził mi jaki jest orginalny przebieg i co się okazało to na liczniku mam około 200 tysięcy a jemu pokazało 983 tys. przebiegu. Nie uwierzył i podłączył drugi raz i było to samo, z kluczyka tak samo pokazało, możliwe topytanie_bmw Jestem ciekaw jak gościu sprawdził ten przebieg. Coś mi się wydaje że odczytał coś innego. Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jestem ciekaw jak gościu sprawdził ten przebieg. Coś mi się wydaje że odczytał coś innego.Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Może jak to BMW, szczytał jakiś błąd, na którym pojawił się przebieg rzędu 900tys, a często bywa w BMW, że wyskakują błędy z błędnymi przebiegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 nie bardzo się znam na tym jak on to sprawdził, coś tam mówił że licznik był wyzerowany i na pewno był cofnięty, na monitorku pokazało mu kilka zer nie pamiętam ile było no i miał ten orginalny przebieg. Sprawdzał też w kluczyku. Może podjadę jeszcze do innego gościa od bmw i zobaczę co drugi mi powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jedz do serwisu BMW i niech Ci sprawdza.. Po pierwsze przebieg z kluczyka, po drugie ostatni serwis.. Jak ostatni serwis byl w 2010 i mial 220tys a Ty masz na dzien dzisiejszy 250 to jest gitara.. Gorzej jak w 2010 bylo 560tysiecy, a teraz masz 180tys..... Ogolnie ostatni serwis jest najbardziej miarodajny.. Reszte mozna przekrecic. Wal na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 podjedź na serwis , wsadź kluczyk do czytnika kluczy który jest w każdym serwisie i będziesz wiedział wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ale kluczyk kopiuję przebieg z EWS, jak w EWSie został zmieniony to lipa, poszukaj kogoś z okolicy kto używa inpy i disa i niech Ci odczyta przebiegi z zegarów, LCM i EWS, porównasz i będziesz wiedział czy było grzebane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 U mnie np jest na blacie 170tys , a w module świateł ok 100tys , a ciekawe ile w pamięcilolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 U mnie np jest na blacie 170tys , a w module świateł ok 100tys , a ciekawe ile w pamięcilolol A sprawdzales po kupnie kiedy byl ostatni serwis? To moze pomoc w dojsciu do przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ok będę miał okazję jechać koło serwisu pod koniec miesiąca to wstąpię, a wiecie może ile taka impreza będzie kosztować za sprawdzenie przebiegu?? mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam ponownie. Przebieg sprawdzony!! Przebieg to ponad 900 tys. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 :shock: nieźle... trochę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi