JacekBMW3C Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Siema mam pytanko czy jesteście posiadaczami Logitech G25 i czy Też macie takie Charczenie przy skręcie da rade coś tym zrobić ??. Już trochę pomodziłem i kierownica z osadzeniem troche obciąża i boje się o łożyska i FF. Fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja posiadam taką kierę do PS3 i nie jest najcichsza. Bez obciążenia lekko charczy, ale w trakcie gry, jak działają wszystkie FF już nie tak bardzo. Fajne stanowisko sobie urządziłeś, tylko po co zmieniałeś koło kierownicy i co teraz zrobisz z łopatkami i dwoma przyciskami ( które często się przydają) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Do LFS mi nie przeszkadza zawsze mam oryginalna, łopatki i przyciski mogę podłaczyć . Widać ludzie pomyśleli że ktoś będzie chciał sobie zmienić koło kierownicy. Ja zmieniłem ponieważ tamtą mi sie nie wygodnie kręciło i byla dla mnie za mała oryginał ma bodajże 26cm a ja zmieniłem na 35cm waga jest mniej wiecej ta sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi