Dudek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja nie bardzo się na tym znam a może jakiś przerywacz podpiąć pod przewód zasilający światła stop w momencie wciśnięcia pedału hamulca z przełącznika pójdzie zasilanie na światła stop a przerywacz będzie odcinał prąd oczywiście równomiernie czasowo że będą mrugały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja nie bardzo się na tym znam a może jakiś przerywacz podpiąć pod przewód zasilający światła stop w momencie wciśnięcia pedału hamulca z przełącznika pójdzie zasilanie na światła stop a przerywacz będzie odcinał prąd oczywiście równomiernie czasowo że będą mrugały Ciezkie do ogarniecia. Mozna by probowac aby to dzialalo w momencie uruchomienia sie ABS'u a nie przy kazdym dotknieciu hamulca. Z drugiej strony w przypadku zimy ABS dziala dosc czesto. Generalnie nieznam sie na chlopski rozum kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 no tak ale pod pedałem hamulca jest przełącznik który po wciśnięciu hamulca wciska się przycisk który zamyka obwód i wtedy zapalają się stopy no i właśnie dopiero przy uruchamianiu się świateł żeby zadziałał przekaźnik coś jak w lampkach od choinki :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to wtedy przy każdym wciśnięciu hamulca będą mrugać, a chodzi o to by mrugały tylko przy ostrym "awaryjnym" hamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a moduł wpięty do kontrolki ABS, ale aktywny dopiero po odpaleniu silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a moduł wpięty do kontrolki ABS, ale aktywny dopiero po odpaleniu silnika ? w ten sposób da radę, ale ciężki do ogarnięcia taki moduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a nie prościej,wymienić LSZ na takiego,w którym to się da zaprogramować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A w inpa sprawdze modul lsz, jego wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Kamcio sprawdzisz,ale to propozycja do e46,ty masz LCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dorty ja mam e46 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ja mam e46 2003r Alzheimer mnie atakujelolol,to już???:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 no ale też nie testowałem jeszcze myślę że można to przećwiczyć na E39, kompy sąraczej podobne... Grzechu, Twój patent też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 da sie w e39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jak się da u mnie to sprawdzimy u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 no i to mi sie podoba bedzie gwarantowana przejazdzka w bolidzie dyszla e39 lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I jak tam chłopaki - przetestowane? BTW. W nowych BMW przy hamowaniu awaryjnym najpierw migają stopy, a po zatrzymaniu się włączają się na (chyba) 3 mrugnięcia awaryjne. Coś mi się wydaje, że w starszych się tego nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jeszcze nie , jakoś mało czasu i nie dajemy rady zgrać się z Jarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 może na spocie w głogowie przetestujemy, będzie kilka autek to będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 dajcia jakieś info i filmik jak to działa sam bym bardzo chciał happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 na pierwszej stronie tematu jest filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 tak tak widziałem ale chciałem zobaczyć jak to u was wygląda czy też tak mrugają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 no jeszcze nikt tego nie ustawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 możecie przetestować na mojej ,, śnieżynce'' nie mam nic przeciwko i jak będzie działać to zostawić happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 w e36 nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 w e46 raczej też nie bardzo,chyba dopiero od 12.03,ale pewny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi