Gekon Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam wszystkich uzytkownikow, mam wielki zapal do tego zeby w bmw e46 zrobic taki wlasnie elefkt mrugajacych swiatel przy ostrym hamowaniu. Szczerze to nie wiem od czego zaczac bo slyszalem ze podstawa to trzeba miec ledy. Ktos z was zrobil juz cos takiego bo kiedys na autostradzie nowe bmw 7 tak mialo i wyglada to pro widac na filmie o co chodzi (dla niecierpliwych 2:20) Czekam na pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 [video=youtube;fHqpADVSjcY]http://www.youtube.com/watch?v=fHqpADVSjcY BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E46] BRAKE FORCE DISPLAY - miganie świateł stop -NCS Expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a jednak na filmie ktory ja wyslalem jest inny efekt chyba przez rodzaj swiatel led i naprzemiennie sie swieca taki ala stroboskop (nieregularnie) ps czy w jakichs modelach e46 byly montowane ori ledy na przyklad po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a jednak na filmie ktory ja wyslalem hmm,czy tylko ja go nie widzę?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 To jest temat zagadka, od kilku miesięcy próbuję to ogarnąć, ale nie ma na dzień dzisiejszy szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 w jakichs modelach e46 byly montowane ori ledy na przyklad po lifcie Z tego co wiem wyłącznie M3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Z tego co wiem wyłącznie M3... No, ewentualnie poliftowe Coupe/Cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 przetłumaczy ktoś to na ludzki język?? Vorraussetzung ist unbedingt Codierversion 37 oder höher ! Bedienung DIS 1. auf Grundmaske Codierung/ Programmierung anwählen 2. unter "Baureihe E46" auswählen 3. "Neucodierung" auswählen 4. "Kombi" auswählen 5. unter Kombi "Auswahl korrekt?" mit Ja bestätigen 6. unter Kombi "Steuergerät neu codieren" auswählen 7. "Soll Kombi dem Fahrzeug fest zugeordnet werden" mit Ja bestätigen 8. "Fahrgestellnummer ändern" mit nein bestätigen 9. unter Fahrzeugauftrag "Ändern" mit Ja bestätigen 10. "Typschlüssel eingeben" mit Ja bestätigen 11. "Zeitkriterium eingeben" mit Ja bestätigen 12. "Lackcode eingeben" mit Ja bestätigen 13. "Polstercode eingeben" mit Ja bestätigen 14. "Merkmale hinzufügen" auswählen 15. unter "Merkmale hinzufügen" "E-Wort" auswählen, BFDY eintippen und mit Ja bestätigen Diesen geänderten Fahrzeugauftrag an das Kombiinstrument senden und danach das Lichtschaltzentrum neu codieren und ggfs. die dort hinterlegten Car-Memoryfunktionen (Tagesfahrlicht & Heimleuchtdauer) erneut einstellen, da wieder die Werkswerte gesetzt werden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gekon Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 przepraszam za niewyslanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 fajne wyglądają te ,,stopy'' jak w F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 dirty.73 do czego służy ta instrukcja? jakieś dziwne polecenia, podaj kod farby, kod poduszek.... Gekon jeśli chcesz zrobić coś takiego samodzielnie to nie wróżę rewelacji trzeba by tu zamontować jakiś moduł elektroniczny który zgrany byłby z ABSem, chyba ze stopy miały by mrugać po dłuższym wciśnięciu hamulca, ale to bez sensu by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Grzesiek,miałem to właśnie z tematu adaptacyjnych świateł hamowania w e46,kiedyś ,gdzieś trafiłem,i skopiowałem,i proszę o fachowe tłumaczenie,bo ni mam pojęcia,co to jest,być może jakaś lipa,ale jeśli ktoś przetłumaczy,można obadać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 przepraszam za niewyslanie To nie jest stop, tylko kamerka tak złapała świecące się led'y. qolar wysłał link jak może wyglądać BFD w E46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 dokladnie jak kamcio napisal diody szybko "migaja" ale ludzie oko widzi ciagle swiatło, kamerka robi iles tam klatek na sekunde i nieraz wylapuje jak jest zgaszona i taki jest efekt, jak widac on wcale nie hamuje na filmiku tylko przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ogólnie sam sie zastanawiam nad ledami z tyłu. A jakby to jeszcze miało hulać to dopiero byłby lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Grzesiek,miałem to właśnie z tematu adaptacyjnych świateł hamowania w e46,kiedyś ,gdzieś trafiłem,i skopiowałem,i proszę o fachowe tłumaczenie,bo ni mam pojęcia,co to jest,być może jakaś lipa,ale jeśli ktoś przetłumaczy,można obadać temat wysyłam beaver'owi żeby zrobił, bo w translatorze trochę lipa wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 no dobra panowie myślę że temat mam ogarnięty, teraz by to potwierdzić potrzebuję e46 po FL w którym siedzi LSZ do testów, musze trochę tam pogrzebać jak ktoś jest blisko to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 też już wiem,wiem też,jak w polifcie zrobić ,że raz naciskasz kierunek,i mruga 3 razy:lol:kuog no ale też nie testowałem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a przed liftem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a przed liftem ? niestety,na 99% nie da się,nawet nie wszystkie poliftowe pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 cycl_ti_blk dreimal niestety nie działa. Chłopaki dałoby radę się podzielić informacjami? Mogę robić za beta testera i testować na swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Kamcio,nie wiem,co ma Grzesiek,ale wg moich wiadomości,to da się zaprogramować dopiero w LZS ci36,a to chyba końcówka 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 tak jak Kamcio napisał , jak filmowałem swoją , też tak jest ledy mrugają , a takie mruganie jak opisałeś to mają insygnie , jak mocno depną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 cycl_ti_blkdreimal niestety nie działa. Chłopaki dałoby radę się podzielić informacjami? Mogę robić za beta testera i testować na swojej Też mam takie polecenie i też u mnie nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 wg moich wiadomości,to da się zaprogramować dopiero w LZS ci36,a to chyba końcówka 2003 tak właśnie jest, dopiero LSZ w wersji od CI36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi