kakojka Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Od jakiegoś czasu check control pokazuje brak oświetlenia tyłu auta + bremse. Oczywiście wszsytkie światła są i działaja poprawnie. Komunikat pojawia się zazwyczaj kiedy zapalę kilka lamp ( np migacz + pozyczja lub pozycja + hamulce lub czasami gdy wszystkie naraz) . Nie zawsze tak się dzieje. Czasami całe miasto przejadę i nic. Pytanie moje jest co trzeba sprawdzić , gdzie to znajdę i jak to najlepiej zrobić. Dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Wedlug mnie to gdzies Ci minus ucieka , lub moze kombinowales cos z zarowkami jakies diody ? Czasem komputery maja problem w ich wykryciem bo one nie maja napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakojka Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Wedlug mnie to gdzies Ci minus ucieka , lub moze kombinowales cos z zarowkami jakies diody ? Czasem komputery maja problem w ich wykryciem bo one nie maja napiecia Nie ... zadnych kombinacji -- lepiej nie paprać czegoś co jest najlepsze .. hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 tak jak kolega powidzial pewnie jest cos z masa wiec pzeczysc najpierw wszystkie styki w lampie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi