SoulRea Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Witam Panowie i Panie. Chce skompletować drugie kompletne zawieszenie obniżone 50/40 w tym celu potrzebował bym schemat z opisem czesci jakie wchodza w zawieszenie przednie i tyle, Wszystkie podkładki , tuleje , osłony itd . Nie chce dekompletować obecnego wiec muszę dokupić resztę do tego nowego. Sprężyny i amory będą MTS 50/40 Jeśli ma ktoś taki schemat lub rozpiskę będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie wiem na 100% ale może byc tak jak w H&R... W przypadku zawieszen Cup-Kit nalezy (jesli niezostaly zalaczone do zestawu) zastosowac seryjne odboje,oslony, górne talerzyki itd. z oryginalnych amortyzatorów.Nalezy zwrócic uwage na stan oryginalnych czesci - jeslinie jest on idealny nalezy wymienic poszczególne czesci na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Powinno wszystko pasować z serii tylko chodzi mi konkretnie o nazwy lub o nr. katalogowe części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 RealOEM.com Diagram Selection 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Wielkie dzięki o to mi chodziło właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi