Tomson Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych. Mam do zaoferowania Kultowe BMW E36 Coupe z bardzo dobrym silnikiem 2.8 o mocy 193 koni mechanicznych połączony z Automatyczną Skrzynią Biegów dzięki temu cały układ przeniesienia napędu ma wydłużoną eksploatacje. Auto posiadam od 2010 roku i w kraju jestem pierwszym właścicielem. W samochodzie zamontowałem wysokiej klasy Instalacje Gazową(LPG) firmy BRC w 2011 roku(koszt 3800zł),która spisuje się znakomicie. Wyposażenie: -ABS -ASC -Klimatyzacja -Elektryczne Szyby -Skórzana Tapicerka -Poduszki Powietrzne (kierowca i pasażer) -Komputer Pokładowy -Centralny Zamek -Automatyczna Skrzynia Biegów -Instalacja Gazowa -Ksenon -Aluminiowe Felgi -Wspomaganie Kierownicy -Domykanie Szyb z Kluczyka -Przyciemnione Szyby -Obniżone Zawieszenie -Lampy do Jazdy Dziennej -Elektryczne Lusterka i Podgrzewane Podczas użytkowania auta wymieniłem: -Pompę Wody -Tłoczki Hamulcowe przednie -Okładziny -Chłodnicę Klimy (SPRAWNA) -Zakucie Nowych Przewodów od Wspomagania Kierownicy Nie da się słowami opisać jak ogromną radość i przyjemność można czerpać z jazdy tym Samochodem. Wszelkich dodatkowych informacji udzielam pod numerem 784-707-155 Cena : 12.500 do negocjacji [ATTACH=CONFIG]22520[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22518[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22514[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22515[/ATTACH] Edytowane 3 Października 2012 przez Tomson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 daj cenę bo poleci :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jezdziła nią może kobieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy_blondi Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Kobieta nią jeździ całyczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ale w poprzednim włascicielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi