Gość Da_Vidoo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Hej hej Mam mały problem... wkomponowałem sobie licznik z M5, poliftowy, anglik. Pomijając fakt "dużych" mil i angielskiego przebiegu to licznik pokazjue co chce, obrotomierz i wskaźnik temperatury żyją własnym życiem... Obrotomierz oszukuje o kilka "setek", a wskaźnik temp. ucieka na prawo. Odblokowałem licznik i na teście temperatury "KTMP" widnieje wartość 105-107st. czyli norma dla silników M62. Ogarniał ktoś temat przekodowania licznika M5 na 540i?? Widziałem taki licznik w 530D i wszystko w mim śmigało, ale niestety nie mam namiaru na tego kolesia.... Wskaźnik poziomu wachy i prędkościomierz pracują w normie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Był podobny temat licznik należny skalibrować z tym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jestem w stanie Ci to zrobić, ale musiałbyś do mnie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi