devil88 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 witam ponownie czy przepływomierz od bmw 318 m10 czy pasuje od innego modelu? mianowicie mam zrabany i mam pytanie czy moge wsadzic jakis inny np.od e30 2,0 albo 2,5? czy musi byc konkretnie ten sam od takiego modelu jaki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Od 2,0 i 2,5 nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Z tego co mi mechanik mówił kiedy pojawiła się opcja że problemy z zapalanie są spowodowane przez przepływomierz, to od m40 też nie będzie pasował. Także raczej jesteś skazany na poszukiwanie przepływki konkretnie od m10. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil88 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 dzięki piękne tylko gdzie ja dostane taki konkretny przepływomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 dzięki piękne tylko gdzie ja dostane taki konkretny przepływomierz allegro ... szroty ... giełda autogiełda Masz na pierwsze wyszukiwanie : http://www.motoallegro.pl/item137176988_przeplywomierz_bmw_0280202031_silnik_1_8_e28_e30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi