D0_DOMEL Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A kiedy dokładnie planujecie jazdę? Czy temat jeszcze do obgadania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 28 pazdziernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 super. a kupowałyście grupony? Bo ja chyba dzisiaj kupie.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja, Basia,Edka i Sandra grupony mamy Takze tez kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Pozwole sobie dopisac - bo sie laski zapowiedziały ale nie dopisały kuog Lista Maxbimmerek: 1. j_efka 2. Karolcia 3.Młoda 4.B@si@ happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw 5.Edka 6.Malwina 7.Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dobra w takim razie też kupuje.bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Pozwole sobie dopisac - bo sie laski zapowiedziały ale nie dopisały kuogLista Maxbimmerek: 1. j_efka 2. Karolcia 3.Młoda 4.B@si@ happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw 5.Edka 6.Malwina 7.Sandra No i brawo dla tych Pań za odwagę , jeszcze ze dwie i macie komplet , Próbowałem moją Małgoś wkręcić , ale powiedziała ,że chyba mnie poje lolol bało:lol: Edytowane 9 Października 2012 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_efka Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No i super przynajmniej nam żadnego Pana nie dorzucą na tor ja jeszcze z kuponami się zastanawiam. Mamy dwa ale chcemy je wykorzystać w innym terminie. Potwierdzę to jeszcze jutro. To kto rezerwuje? Karolcia czy Forest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 poproszę Foresta, bo ja w pracy nie mam możliwości:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No ja kupiłam 2 przejazdy po 10minut. Tylko trzeba wczesniej zadzwonić zarezerwować godzine i powiedzieć ze mamy kupony.Bo trzeba kody im podać wcześniej i sie jakoś spisać . Będzie zaje fajna zabawa.happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Forest nam zaklepie tor, a co do gruponów to można osobiście jak już będziemy tor zaklepany:) Fajnie, może nam też się spodoba i częściej będziemy jeździć i inne maxbimmerki się dołącząhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No no dziewczyny gratuluję Zabawa jest super, a więc jeszcze trochę to będziemy się ścigać panowie kontra kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Spoko, rano dzwonię i rezerwuję :mrgreen: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Która z was będzie jeździć z gruponami, proszę o listę: 1. Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Która z was będzie jeździć z gruponami, proszę o listę: 1. Karolcia 2. Młoda 3. Basia Energetyczna 4. Dyziówna 5. Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Która z was będzie jeździć z gruponami, proszę o listę: 1. Karolcia 2. Młoda 3. Basia Energetyczna 4. Dyziówna 5. Edka 6.Malwina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Na tą chwilę nie ma wogóle opcji rezerwacji toru. Akurat w ten weekend obchodzą II urodziny Małej Monzy, mają być jakieś mega atrakcje (kawa i słonecznik z Biedronki), znane osobistości (wójt gminy i proboszcz z organistą)... Dopiero w piątek będzie coś więcej wiadomo odnośnie możliwości zarezerwowania toru po jeździe Bimbrów, czyli powiedzmy na 13.30... Zadzwonię w piątek, dowiem się co i jak, jeśli będzie można - zrobię rezerwację dla 6 Bimmerek, 2x10 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Forest jest nas siedem, ale sześć ma grupony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_efka Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Forest jest nas siedem, ale sześć ma grupony Dzięki Karolcia za czujność dokładnie jest nas 7. Na razie przyjmujemy, że ja jeżdżę bez groupona. Reasumując Forest spróbuj zarezerwować tor na 7 osób w tym 6 na groupon. Dzięki. Trzymam kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dobra dziewczyny, macie rezerwację po przejazdach Bimmerów. Te z Was które mają groupony - proszę przesłac ich kody na adres email rezerwacja@malamonza.pl Z dopiskiem : Rezerwacja Foryś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 dzięki Forest. To teraz trenujemy rączki miłe panie, żeby wytrzymały:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Na bielany miłe panie, poćwiczyć , tam to dopiero jest jazda:dance:idzie łapska zmęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ja juz wysłałam kod z grupona. Dziewczyny ja już sie doczekać nie mogę a byłam tam jakieś 2 tyg temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dzięki dziewczyny za super zabawę a nie mówiłam, że wszystkie opony moje:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 a nie mówiłam, że wszystkie opony moje Akurat idzie sezon na zmianę to się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi