tomek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 mam problem z clima szaleje mi temperatura wiecie moze o jakims interfejsie i programie ? 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 a co sie dzieje dokladniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 jak ustawie temp np na 22 stopnieto przez jakis czas jest cieplo a potem robi sie zimno wiec podkrecam na 24 i analogicznie iles czasu jest cieplo i znowu zimno i tak dalej troche mnie to zlosci. Jest jeszcze jedno zjawisko jak skrecam ostro w lewo to nagle zaczyna leciec bardzo cieple powietrze (termostat mam dobry) . na poczatku jazdy zawsze jest cieplo i z czasem robi sie coraz zimniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 na poczatek odlacz koste od elektrozaworu ogrzewania pod maską i zaobseruj co sie dzieje na 3 piny sa tam zolte kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi