jeszjo5g Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Witam jak w temacie FELGI MOTORSPORT BMW E36 17 7,5 I 8,5 ET41 tel 791390345 e-mail jeszjo@o2.pl Witam do zaoferowania mam oryginalne felgi aluminiowe MOTORSPORT do bmw e36 przód 7,5 cala tył 8,5 et 41 Felgi nie dawno wypiaskowane i maźnięte proszkowo w czarnym macie wyszło to bardzo przyzwoicie Oczywiście są wyważone prościutkie nie ma bicia na kierownicy nic nie czuć przy małych jak i dużych prędkościach Nigdy nie były spawane naprawiane itp Nie ma żadnych rys otarć od krawężników itp. Na felgach znajdują się oponki przód uniroyal 215/45 tył continental sport kontakt 2 225/45 mięsa jest jeszcze sporo zarówno z przodu jak i z tyłu na jednej oponie z tyłu jest guzek bąbel zboku opony widoczny na foto Oczywiście fotki średniej jakości Nie oddają tego co felgi prezentują w realu Cenka jaka mnie interesuje to 1800 komplet W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt 791390345 POZDRAWIAM Edytowane 18 Czerwca 2013 przez jeszjo5g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ET 41 wg mnie mają te felgi. Mam ten sam wzór tej felgi , tyle że w nowszym wydaniu bez napisów i jest 41 tu też tak powinno być. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam jak w temacie opis i cena podana w linku pzdr Zaprawdę powiadam Ci - opis, cena i foto tu, albowiem w przeciwnym wypadku kosz nastanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz rację et41 A czy motorsporty bez napisu były w oryginale ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zaprawdę powiadam Ci - opis, cena i foto tu, albowiem w przeciwnym wypadku kosz nastanie AMEN:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A czy motorsporty bez napisu były w oryginale ??? Tak, sam mam takie na Mce więc w 100% moge potwierdzić. Ale podróby też bywały bez napisu więc trzeba obejrzeć od tylu. Z napisami też były w podróbce, ale nigdy nie pisane razem BMW MOTORSPORT tylko kombinacje w pisaniu samego motorsport, motor sport itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi