Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak w temacie

FELGI MOTORSPORT BMW E36 17 7,5 I 8,5 ET41

tel 791390345 e-mail jeszjo@o2.pl

Witam do zaoferowania mam oryginalne felgi aluminiowe MOTORSPORT do bmw e36 przód 7,5 cala tył 8,5 et 41 Felgi nie dawno wypiaskowane i maźnięte proszkowo w czarnym macie wyszło to bardzo przyzwoicie Oczywiście są wyważone prościutkie nie ma bicia na kierownicy nic nie czuć przy małych jak i dużych prędkościach Nigdy nie były spawane naprawiane itp Nie ma żadnych rys otarć od krawężników itp. Na felgach znajdują się oponki przód uniroyal 215/45 tył continental sport kontakt 2 225/45 mięsa jest jeszcze sporo zarówno z przodu jak i z tyłu na jednej oponie z tyłu jest guzek bąbel zboku opony widoczny na foto Oczywiście fotki średniej jakości Nie oddają tego co felgi prezentują w realu Cenka jaka mnie interesuje to 1800 komplet W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt 791390345 POZDRAWIAM

Edytowane przez jeszjo5g

;) A czy motorsporty bez napisu były w oryginale ???

Tak, sam mam takie na Mce więc w 100% moge potwierdzić. Ale podróby też bywały bez napisu więc trzeba obejrzeć od tylu. Z napisami też były w podróbce, ale nigdy nie pisane razem BMW MOTORSPORT tylko kombinacje w pisaniu samego motorsport, motor sport itd

• Dodaj nową pozycję...