Piotr Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ekspansja samochodów bez kierowcy - Moto - WP.PL "Prawo dopuszczające do ruchu ulicznego samochody bez kierowców wejdzie w życie w Kalifornii w przyszłym roku. Podobne regulacje wprowadziły też stany Nevada i Floryda." Mam nadzieję, że nie dożyję czasów kiedy będą tylko takie pojazdy, w których kierowca jest zbędny i będą tylko sami pasażerowie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dobrze to ujął Jeremy Clarckson... cos w stylu: "wszystko będzie dobrze do czasu kiedy jakiś, Heniu w garażu nie wpadnie na genialny pomysł aby sam sobie serwisowac takie auto..." :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 myslalem ze mowa o jakims nowym Street Fighterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Eee to taki bajer, gdzie ja kupie nowe BMW, ktore ma 500koni naprzyklad zeby jezdzic na autopilocie 90km/h ;D jak ktos lubi sie tylko przemieszczac, albo rano ma kaca to jeszcze sie przyda, ale ja jezdze autem bo to moje hobby wiec dla 99% forumowiczow bedzie to pewnie calkowicie zbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja tak do konca sam sobie nie wierze a co dopiero jakiejś maszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 maszyna na drodze nigdy nie zastąpi człowieka w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Eee to taki bajer, gdzie ja kupie nowe BMW, ktore ma 500koni naprzyklad zeby jezdzic na autopilocie 90km/h ;D jak ktos lubi sie tylko przemieszczac, albo rano ma kaca to jeszcze sie przyda, ale ja jezdze autem bo to moje hobby wiec dla 99% forumowiczow bedzie to pewnie calkowicie zbedne Dlatego zostawiam sobie E30 Jak wyjadę za 35 lat takim 328 w kwadratowej budzie a tu dookoła same auta bez kierowców to dopiero będzie szok Zostawie sobie pełny bak paliwa na tą okazję. Oczywiście przed tym jak go zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dlatego zostawiam sobie E30 Jak wyjadę za 35 lat takim 328 w kwadratowej budzie a tu dookoła same auta bez kierowców to dopiero będzie szok Zostawie sobie pełny bak paliwa na tą okazję. Oczywiście przed tym jak go zabraknie Obyb za 35 lat nie bylo tak że już nie wyjedziesz..... bo bedzie zakaz ruchu pojazdów bez komputera kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Obyb za 35 lat nie bylo tak że już nie wyjedziesz..... bo bedzie zakaz ruchu pojazdów bez komputera kierowcy W PL na pewno to nie przejdzie Przy naszej polskiej pomysłowości damy rady Poza tym nie sadze żeby ktoś pozwolił na taki przepis. Komputer to komputer. Może się zepsuć, przegrzać, zostać zawirusowany lub przeprogramowany itd. Nic nie zastąpi zdrowego odżywionego mięsem mózgu. Zresztą to Ludzie wymyślają takie systemy. Dlaczego? Bo są leniwi.... A ja jestem najlepszym tego przykładem Rozwojem kieruje wg. mnie oczywiście: Trzeba wymyślić "coś" dzięki czemu "nie trzeba będzie tego czegoś robić" P.S. Ale jednak coś starego trzeba mieć żeby nie zapomnieć jak się zaczęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A gdzie ta radość z jazdy pytanie_bmw niestety człowiek sam na siebie bata kręci :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mylisz się @Lijo: Samodzielne samochody Google - TechTrendy.pl to tylko kwestia spiecia wszystkich aut w sieć komputerową i spokojnie mogą takie auta jeżdzić same, tak kiedyś będzie, niestety. Nawet teraz nowe modele nie pozwalają na samodzielną jazdę, nie zachamujesz z piskiem opon i nie ruszysz, bączka też nie walniesz , tak się własnie zaczyna era konca człowieka za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja bym wolał aby taką technikę schowali głęboko do szafy:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi