wojtek530d Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Zastanawiam sie nad zamontowaniem dedykowanej navi do e39 ale zeby była z obsługą OBc znalazłe tylko jedna marke i to w granicach 3 tysi. co mozecie zaproponowac innego za wyjatkiem orginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Stacja multimedialna Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Też jestem tego zdania skoro masz tylko 3 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja również wsadziłbym multimedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dobra ale cos dokładniej np. Stacja ANDROID do BMW E39, E46, E9X, X5 (2666127548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jakies firmy podstawa taka zebym mogł sprawdzic OBC ale podstawa to możliwosć ustawienia webasta a jezeli nie bedzie takiej opcji to czy radio 1 DIN moge podłaczyc pod MID - duzy by wyswietlały dane jak w orgi. radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 bo nie chodzi mi o mnie z webastoto bardziej o moje dzieci by było ciepło w autku zimą a dla mnie to troszke lepszy dzwiek w bawarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi