Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Do sprzedaży BMW e46 Kombi 2.0 diesel, automat..

Do wyposażenia należy:

Klimatyzacja (klimatronic) sprawna

Elektryczne przednie szyby

Elektyczne lusterka

Przednie siedzenia ustawiane w 5 płaszczyznach

Regulowana kierownica

Automatyczna skrzynia

Podłokietnik tylnej kanapy+ otwór na narty

Aluminiowe felgi z oponami zimowymi

6 poduszek powietrznych

Auto od niedawna w Polsce. Skrzynia pracuje rewelacyjnie. 3 tygonie temu został wymieniony olej w silniku, oraz gruntowny przegląd skrzyni, jest w 100% sprawna. W niemczech w czerwcu zostały wymienione wszystkie amortyzatory co można odczuć podczas jazdy. Turbina także w porządku. Unikatowy zielony kolor tapicerki nadaje bardzo ciekawy efekt. Samochód nie ma nigdzie oznak korozji. Bmw jest ubezpieczona, a przegladą przeszła bez problemu, jest zarejestrowana w Polsce. W tygodniu można obejrzeć ją we Wrocławiu a na weekendy w Jeleniej Górze. Dzis zakupiłem do niej radio z CD, działa ale niestety wyjscie na antene jest inne niż w kaseciaku, trzeba kupić przejsciówkę.Radio dorzucam gratis. NIE JESTEM HANDLARZEM, Więcej informacji pod numerem telefonu: 785-981-051,albo gg: 3606230 spokojnie można dzwonić do 23:00. Zapraszam na ogledziny

Cena jaka mnie interesuje to 13700 do negocjacji

Edytowane przez Bochen

• 3 tygodnie później...