MacGywer Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No wlasnie ja znowu mam problem z radiem, wyglada to tak : niezdazylem wymienic radia przed wyjazdem do polski i pojechalem ze starym ( oczywiscie fajnie gralo ) i w drodze powrotnej jade sobie ( juz po ciemku ) no z 140 km/h i slucham se pocichutku radia a tu nagle jakby glosniki wybuchly i radio na maxa zaczelo grac, odrazu bez zadnego powolnego podglasniania :shock: ja az sie przestraszylem i musialem sie zatrzymac i zapalic bo prawie zawalu bym dostal, ale pozniej wlaczam jeszcze raz radio i chce sciszyc i nieda rady caly czas na maxa gra oco w tym moze chodzic?? czy cos sie przepalilo czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord89 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 A z jakiej firmy masz radio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 to jest zadanie raczej dla elektronika podejrzewam cos z regulacja glosnosci moze potenciometr padl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Radio jest oryginalne ( tzn. bylo do dzisiaj ) ale jak dzisiaj wsiadlem do auta ( jeszcze przed wymiana) juz dzialalo normalnie :shock: . czyli chyba te bmw jest na tyle madre ze potrafi sie samo naprawiac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi