Markus9292 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witajcie Mam pytanie czy po zmianie uszczelki pod głowiczką rozdzielacza potrzeba regulować pompę wtryskową i pompiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie pompiarza nie trzeba regulować,a pompe to nie wiem:p no sory,nie mogłem sie oprzeć....:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Spoko literówki się zdarzają Czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra już oddałem do pompiarza, nie miałem czasu czekać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 trzeba wyregulować bo nastawnik rozregulowałeś najprawdopodobniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Trzeba regulować pompę bo inaczej może być lypa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oczywiście ze trzeba ale dokonałeś dobrego wyboru specjalista zrobi to mam nadzieje dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już autko zrobione parę dni temu oddałem całą pompę, pompiarz uszczelnił i wyregulował Teraz autko pięknie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi