Karolcia Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za miłe spotkanie8) Szkoda, że nie wzięłam Zuzi rowerku, bo by miała gdzie pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Forest,czemu wyskakujeNiestety, nie znaleziono strony. Dokładnie - nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 zapewne zaraz będzie ... zawsze tak jest:) że po wgraniu zdjęć coś nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Fajny spocik. Geba delikatnie zaczerwieniona Oczywiscie najwieksza atrakcja musial byc Dyziek Caly Skarbimierz lał ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 chmm Dyziek był tym razem odlotowy, tylko pozazdrościć inwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spocik spoko trochę humoru i ładna pogoda, dzięki i do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 świetny spocik miło było Was spotkać do następnego razu. jak ogarnę to wrzucę jakieś fotki :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, fajnie było poznać nowe osoby Dyziu miał mistrza za dobry start z przebojami:lol:, Kosa dzięki za sprawdzenie auta, Jacek fajnie bylo postrzelać, jeszcze az dzięki za miłe spotkanie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 czekam na następne spociki nie zawsze mogę być ale miło było was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) haahhahahahahahahhahahahah, nie ma to jak zrzucanie balastu przy staricie na 1/4, Sha Tzun Duziu uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw pogoda dopisala wiec mozna bylo :gril: oraz delikatnie :drunk: jeszcze raz dzieki i do nastepnego Edytowane 30 Września 2012 przez Kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki wielkie za spotkanie choć nie do końca , szkoda tylko, że nie byłem swoją czarną szmaciurą bo bym się chętnie ustawił z tymi mocnymi traktorami co gubią balasty:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Fakt drugiego takiego jak Dyziu nie ma. Spotkanie super Dzieki wszystkim. Kilka fotekn ode mnie: https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/Skarbimierz?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMXXr9Kn5PHESw&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Fakt drugiego takiego jak Dyziu nie ma. To to ja wiem od dawana Widzę, że fajnie się udał spocik. Ale loozik. Jutro Beta będzie gadać a kuchnia będzie wymalowana więc teraz tylko do przodu Fajnie że się chociaż z Wami spotkałem na Monzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 foty mozna obczaic tez tutaj: Spot Skarbimierz 30.09.2012 | Facebook 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuwAR_ Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Dobre fotki. Pierwszy spocik z Maxbimmerem zaliczony bardzo pozytywne wrazenia, dzieki wielkie i do zobaczenia! Edytowane 1 Października 2012 przez SZuwAR_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dyziu jesteś moim idolem Fakt drugiego takiego jak Dyziu nie ma. hmm słyszę takie słowa codziennie:):lol:haha a co do spotu to było jak zawsze..... tzn Fajnie:) pierwszy start to Falstart ale za to reszta poszła piknie:) ma ktoś filmik z kreski??? bo ktoś mi mowił że nagrał to.. Dzięki za miłą atmosfere:) jak zawsze rozweseliłem towarzycho .... tym razem specjalnie pół kuchni zabrałem abyście się pośmiali:) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 hmm słyszę takie słowa codziennie:):lol:hahaa co do spotu to było jak zawsze..... tzn Fajnie:) pierwszy start to Falstart ale za to reszta poszła piknie:) ma ktoś filmik z kreski??? bo ktoś mi mowił że nagrał to.. Dzięki za miłą atmosfere:) jak zawsze rozweseliłem towarzycho .... tym razem specjalnie pół kuchni zabrałem abyście się pośmiali:) heh Skromny to Ty jestes ! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ale o co chodzi??? Opowiadaj nie udawaj grekakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a ja sie seatospeederem na fotke nie zalapalem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a ja sie seatospeederem na fotke nie zalapalem?? Widziałem jak ktoś tam kilka razy skierował w Twoją stronę lufę wiatrówki ale aparatu raczej nikt... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi