mateo Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 witam . koledzy czytam i czytam i nie wiem . jak to dziła to webasto dOGRZEWANIE SILNIKA mam diesel 2.0 przy otwieraniu drzwi brzęczy i przy lewym nadkolu jakąś chwile tak powinno być . DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 tak ale chyba tylko ponizej jakijs tam temo ma sie wlaczac Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 dokładnie poniżej chyba 16 czy tam ilu stopni.... ono jeszcze chwile chodzi bo musi sie wystudzić dlatego takie odgłosy dochodzą zza koła kierowcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jak masz jakieś obawy sprawdź kompem skoro tak ma być jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 brzęczeć brzęczy ale czy działa to musisz sprawdzić organoleptycznie , czy w środku robi się cieplej i czy spaliny wychodzą od spodu, pod drzwiami kierowcy jest wydech od webasto.Samo brzęczenie może oznaczać zwarcie w sterowniku webasto i tylko brzęczy,tym samym rozładowuje aku.Na kompie pokaże co z nim jest ale najczęściej to zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi