Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Siema! Mam do wyboru aby założyć u siebie dwie intalacje sekwencyjne: 1. ESGI Gaz-podzespoły włoskie, polski sterownik i komputer,cena 3800zł 2. Landi Renzo- już sprawdzona i na pewno będzie dobrze tyle że cena 5000zł Ktoś coś słyszał o tym ESGI gazie?? Cena jest kusząca i z tego co mówili w BRC W Radwanicach kilka tych instalacji założyli i nie było problemów, no i myślę...... Pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 2. Landi Renzo- już sprawdzona i na pewno będzie dobrze tyle że cena 5000zł To ci mowie ze bedziesz zadowolony z ta firma nie ma lipy Przetestowane na BMW na silnikach M52... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 To ci mowie ze bedziesz zadowolony z ta firma nie ma lipy Przetestowane na BMW na silnikach M52... Właśnie mniej więcej podobnie powiedział mi gazownik i między innymi dlatego pytam o ten ESGI gaz, przez cenę,a jeśli za tym szłaby także bezproblemowa eksploatacja, to wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No ja Ci mowie jak sie sprawuje w E38 taka instalacja M52 na 2 vanosach Dziala perfekto nawet smiem powiedziec ze lepiej sie zbiera niz na bajurce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Noi mam.... jako że wtrysk benzyny jednak mam sekwencyjny to założyli mi tą droższą, włoską instalację. Z tym że nie jest to Landi jak pisałem wcześniej a BRC Self Sequent 56, mam nadzieję że o niej też macie dobre opinie, jak narazie nie czuć żadnej różnicy pomiędzy benzynką a gazem, ale to zaraz będę sprawdzał bo teraz to tylko wrażenia Kingi są Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi