Pola Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 A tam się nie zgodził. Ale że co? Chyba nie było żadnej prośby odnośnie przywrócenia mnie do Maxbimmerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Oj się mi za dużo na klikało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Oj się mi za dużo na klikało. OK, ale zieleń może zostać, w końcu to kolor nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 OK, ale zieleń może zostać, w końcu to kolor nadziei Jesteś znowu przy nadziei :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 OK, ale zieleń może zostać, w końcu to kolor nadziei Ej no to ja takich rzeczy z forum się muszę dowiadywać ?? :bag: Patrycja się wkurzy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Jesteś znowu przy nadziei Ej no to ja takich rzeczy z forum się muszę dowiadywać ?? Kulajcie ogóra kuogkuogkuogAlbo sprawdzcie czy na barze mają ogórki ( czy jakoś tak :-P ) Edytowane 24 Września 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja tam nie wiem ja tam nie wiem ...... ale ten kolor na forum to masz jakiś taki faktycznie "kulaj ogóra" kuoglolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ładny ten zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ładny ten zielony zaraz każda z Was będzie chciała kuog :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Co jak co, ale Pola w Zalodze Forum jest wpisana pod haslem "zieloni" a to raczej srednio pasuje do kobiety, ktorej maz jezdzi V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja tylko chciałam poprzeć dobry wybórhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ktorej maz jezdzi V8 ...i ma w avatarze Kolase:lol:bmw_1:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Co jak co, ale Pola w Zalodze Forum jest wpisana pod haslem "zieloni" a to raczej srednio pasuje do kobiety, ktorej maz jezdzi V8 W sumie to nawet nie patrzyłam do jakiej grupy zostałam dodana :lol: Obecnie mąż jeździ BMWCorsą żony, V8 zaniemogło ,a raczej zostało unieruchomione przez popsute drzwi, więc jak nic pasują i "zieloni" i kolasa lolol Jeszcze czekam, aż zacznie hodować ... robaki lolol:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jeszcze czekam, aż zacznie hodować ... robaki ... zależy ile można z tego wyciągnąć kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 hybryda kalifornijska.... hmm stasiu mówił że sporo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 robaki,zielono mi,w morde,ekologia pełną gębą-V8 na prąd trza przerobićkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Paula jakiś takkik ufolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ekologia pełną gębą-V8 na prąd trza przerobićkuog Myślałem nad eko-groszkiem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 swoją drogą,to moja wypłata jest jak auto hybrydowe,połowa idzie na prąd,a połowa na benzyne8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 swoją drogą,to moja wypłata jest jak auto hybrydowe,połowa idzie na prąd,a połowa na benzyne8) qwa, siemszne ale prawdziwe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Świetne słowa Dirty tak właśnie się Nam żyje obecnie w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) Świetne słowa Dirty tak właśnie się Nam żyje obecnie w Polsce... w Polsce to i z takiego życia trzeba być zadowolonym, bo i tak takie- nie każdy ma. Nie ukrywajmy.W Polsce jeśli stać cie na opłaty mieszkaniowe i tankowanie auta aby jeździć swobodnie..to już jest wiele. Znam wiele rodzin,pewnie jak każdy z nas, które mają dzieci, aut nie maja, na rachunki też nie a jak dobrze sie nagimnastykują to prawie na cały miesiąc im wystarczy ledwie na żarcie.Zarobki u nas to paranoja, totalna wielka mega porażka. Koleżanka, dziewczyna pracująca już od 7 chyba lat,ma dwoje małych dzieci, do pracy dojeżdza autobusami codziennie 20 km tam i z powrotem a zarabia na reke chyba 1230 zł. Tak myśle- z około 250 zł z tego idzie jej na bilety. rachunek prosty na miesiąc ile ma.Dodawać nie potrzeba,że jak sa dzieci, codziennie trzeba im dac jesc,ugotowac obiad. wychodzi około 300 zł na głowe..a rachunki to kwestia wtedy dalsza, choć też nieunikniona do zapłacenia.patologiczny kraj.nieadekwatne ceny do zarobków, nieadekwatne zarobki do wykształcenia,nieadekwatny rynek pracy do normalnego życia.Bezrobocie, pracodawcy zatrudniający za psią kasę..a jak nie to dziekuje Panu, tam czeka kolejka do tego stanowiska a w niej niejeden taki, co się zgodzi ją podjąć,bez marudzenia że 7 zł na godz to mało. Edytowane 23 Października 2012 przez Zuza5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bo najniższa krajowa przy tych cenach powinna wynosić ok 2000zł nie mniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bo najniższa krajowa przy tych cenach powinna wynosić ok 2000zł nie mniej ! z drugiej strony ile wtedy by firm padlo.... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 z drugiej strony ile wtedy by firm padlo....Wysłane z mojego GT-N7000 niekoniecznie, musiałaby nastąpić restrukturyzacja rynku pracy, z mojej perspektywy wolałabym tą opcję niz obecną czyli miliony firmek płacących ochłapy. w łagrach i obozach pracowało się za małe żarcie, tu jest podobnie. pracujesz i masz na małe żarcie, jedynie co- to po pracy jesteś wolny i robisz lub idziesz gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi