woz Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witajcie. OK, komputerwoy genisuz ze mnie nie wielki, ale za to corka chyba bedzie. Zawsze cos. Jak nie dekoder cyferowy, ktory jakos tak zaszyfruje, ze serwisany nmusi przyejzdzac zeby to naprawic. 3 dni temu wyrwala alarm z samochodu, bo ciekawym, czerwonym kolorem mrugal i wogole byl ciekawy - wiec trzeba pociagnac dopojki na kabelkach czujnik nie bedzie wisial. I teraz, dwa dni temu - mialem ja na kolanie jak przegladalem Fejsa. Cos wcisnela - i nagle stronka mi sie zrobila taka mala, ze oczy bola jak sie patrze. I to tylko dziekio bogu ta strona, zadna inna. Wszystkie inne wchodza naormalnie, tylko FB jest dwa albo 3 razy mniejszy. Ktos wie co mam nacisnac? Mloda ma dopiero dwa latka, wiec nie gada na tyle zeby mi powiedziala jak to naprawic.. lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 mam to samo z pocztą google i pojęcia nie mam jak naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jak macie FireFoxa, to proponuję CTRL+0 (zero) na stronie, która się sypła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jak macie FireFoxa, to proponuję CTRL+0 (zero) na stronie, która się sypła danke kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 danke kolego Nie za ma co Ogólnie to trzymając CTRL i równocześnie scrollując (czy kółkiem myszy, czy gładzikiem w lapku), albo klawiszami + i - można sobie powiększać/pomniejszać wybraną stronę Tak w razie W - lista skrótów w mozilli: https://support.mozilla.org/pl/kb/skroty-klawiszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 musisz wyciągać przycisk ctrl jak dziecku dajesz laptopa :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Hehe informatyczka rośnie dobrze ze to tylko FB a nie Maxbimmer bo byś oślepł nam po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi