Krzysiek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dzisiaj zrobiłem aktualizację forum do wersji 4.2. Mam nadzieje, że rozwiąże to problem przekierowań z wyszukiwarki google i kilka innych. Jeśli coś nie działa lub są z czymś problemy proszę o pisanie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 coś mi powiadomienia nie dochodzą po updejcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi też... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Powiadomienia dochodzą ale jak najedzie się i kliknie w powiadomienia robi się ramka duża pusta a wiadomość wyświetlana jest w połowie na środku więc coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no jakiś błąd się wkradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiele błędów można naprawić ale np życiowych już czasem się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Sprawdzę to, może po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 mam jakas kare ze ze co 10 min dostaje ponad 60 powiadomien? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakaś kicha przychodzą na maila powiadomienia o PW ale żadnych PW nie ma w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Morduś, u mnie to samo jest. Miałem kupę powiadomień o PW a w skrzynce 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Też tak mam Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakaś kicha przychodzą na maila powiadomienia o PW ale żadnych PW nie ma w skrzynce. zaległe przychodzą:lol:,też tak mam wogóle,te wszystkie aktualizacje,to jakiś żart,proponuje już zostać przy tej,póki jeszcze coś działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 zaległe przychodzą:lol:,też tak mamwogóle,te wszystkie aktualizacje,to jakiś żart,proponuje już zostać przy tej,póki jeszcze coś działa Trudno powiedzieć , czy to zaległe czy nie .... przedtem powiadomienia mi nie przychodziły na maila ... ale przynajmniej jak PW przyszło to się podświetlał link na górze strony .... a teraz nie wiadomo , czy ktoś coś wysłał , czy o co kaman ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 przedtem powiadomienia mi nie przychodziły na maila no właśnie,system to nadrabia,dostaniesz na maila powiadomienia,o wszystkich PW od 2005kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 no właśnie,system to nadrabia,dostaniesz na maila powiadomienia,o wszystkich PW od 2005kuog .... ciul ze skrzynką mailową , bo to sobie zaznaczę i skasuję .... ale jeśli faktycznie będzie tak jak mówisz i tyle maili wyjdzie do wszystkich jednocześnie z powiadomieniem to nie wiem jak na to wujek google będzie patrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ale jeśli faktycznie będzie tak jak mówisz nieno,nie rób jajec,tak źle z tym ulepszeniem,to chyba nie jest:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 proponuje już zostać przy tej,póki jeszcze coś działa x2 Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tak,naprawiłem powiadomienia, przyszły wszystkie zaległe powiadomienia, bo skrzynka forum była zapchana, ale teraz już powinno wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 niema takiego czegoś jak, jakim autem jeździmy pod avatarem w poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Bo to są super fury i tyle Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A fakt muszę to ręcznie dodać Czas operacyjny 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Krzysiek te okno powiadomień chyba jeszcze popsute... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 działaj szefie [ATTACH=CONFIG]22795[/ATTACH] jeszcze sprawa tego typu,żeby pokazało zdjęcie trzeba było go dwa razy wybierać,tzn po pierwszym załadowaniu nie pokazuje,a po drugim juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 moja skrzynka działa tak samo ale jak dostaje wiadomość na pw to podświetla się na żółto spoko komunikat też wyskakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A mi komunikat o wiadomosci PW dalej nie wyskakuje. Musze recznie wchodzic w skrzynke zeby zobaczyc czy cos jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi