Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witajcie Przeglądam E46 na niemieckich stronach bo właśnie tam chce kupić to autko, znalazłem to Gebrauchtwagen: BMW, 320, i, Benzin, Był już oglądany, ponieważ mam tam rodzinę i mówli, że jest w niezłym stanie. Teraz mam pytania ponieważ sprzedawca opuści cenę do 3750EUR. Czy jest możliwy taki przebieg na ten rocznik? Czy cena nie jest wysoka na ten rocznik i wyposarzenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wersja GT - golas totalny. Nie kupil bym auta z takim silnikiem i wysposazeniam za te pieniadze. Mimo ze z zewnatrz dobrze wyglada. Czemu uparles sie na 2.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 2.0 musi być bo są wysokie opłaty jak jest powyżej 2.0 przy sprowadzeniu zza granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 W kraju tez mozna dostac cos sensownego z rozsadniejszym piecem. Moze Kevin cos ma ? Brzoza chcial sprzedac swoje e46 2.0. Jak sie nierozmyslil to masz pewne auto z reki klubowicza i z lepszym wyposazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ale chodzi o to, że auto mosi być obowiązkowo z niemiec, ponieważ rodzina mi dokłada do auta i szukają tam coś ciekawego... Więc nie ma opcji kupna w PL. ALbo jeszcze takie coś Gebrauchtwagen: BMW, 320, Ci, Benzin, Czekam na fajną okazję, najlepiej jakby sie trafiło Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 to przekonaj ich że w pl też są dobre samochody i nie trzeba po urzędach latać i haraczy płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Od razu piszę, że ich nie da się przekonać Znam ich na tyle więc nie ma co dyskutować o kupnie w PL Jedyna opcja to Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no trudno, 2.0 też nie jest źle, poszukaj coś z bogatszym wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mi głównie chodzi o to, żeby był silnik benzynowy R6 o wiekszej pojemności pomyśle w przyszłości Jeszcze pytanie mam jak jest z tymi silnikami, czytałem że są one wytrzymałe itp Że duży przebieg (ok. 200k) To mało na te silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Niemozna im nic zarzucic. Czasem padnie jakis czujnik czy inna ******la ale mechaniczie sa nie do zdarcia. No chyba ze ktos odpowiednio o nie dbal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Chodzi mi też czy przy takim przebiegu dobrze zniosą gaz, bo planuję zaraz po kupnie zagazować autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 nie patrz na przebieg tylko na kondycję silnika, jak ktoś dbał to może mieć i 500 000 i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 No dobrze Teraz na co zwracać największą uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Na rowne kielichy, szczeliwny w nadwoziu i inne blacharskie sprawy. Wiadmo ze trzeba sie liczyc z tym, ze cos bylo robione ale w granicach rozsadku. Nie kupujesz nowki sztuki tak, ze nie odrzucaj samochodow ktore maja np blotnik w innym odcieniu. Patrz zeby mialy rowno kielichy, podluznice w calosci i inne glowne elementu budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 A co do silnika to jak go sprawdzić czy nie jest zajechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 4000 E za samą budę i silnik + 4 koła to przesada i na dodatek przed lift z 00r. Stanowczo odradzam . Jedyny plus tego biznesu to kolor bo jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 czytałem że są one wytrzymałe itp Że duży przebieg (ok. 200k) To mało na te silniki w sumie ja mam m52 TU,ale to prawie to samo co m54,mam 260 tyś i.....nic,jak ktoś pisał,czujnik wałka wymieniałem,raz cewke,a jest w budzie e39 turas,czasami za TIRa robił:-P,naprawde,jeśli chodzi o motor,jest OK(oczywiście odpowiednio traktowany,ale to jak ze wszystkim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 w Niemczech też trzeba uważać bo tam coraz więcej turków kombinuje z autami i nie będzie tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (ok. 200k) To mało na te silniki? mało.......to jest takich z przebiegiem poniżej 200.000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 mało.......to jest takich z przebiegiem poniżej 200.000 km No to jest prawda Poszukam coś powyżej 200k i wtedy na pewno się znajdzie coś interesującego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi