stoker83 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 jak w tytule zależy mi na bdb stanie i nie połamanych gniazdach tel. 697850955 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Poszło PW, mam dwie oryginalne lampy tylne z pomarańczowym kloszem w bdb stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja również posiadam dwie oryginalne bmw w idealnym stanie jak coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 dzięki wszystkim za szybka reakcje juz kupione, zamontowane wszystko swieci jak należy. temat wyczerpany. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi