Kondziu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bo teraz projektują księgowi a nie inżynierowie i tak to właśnie wychodzą buble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja jadę już ponad rok na aero tych Goodrein i są okej przy myciu szyby czy auta przecieram je chusteczką z brudu i wycierają dalej extra myślę,że do wiosny pośmigają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr999 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Sorry, że trochę nie w temacie ale nie znalazłem nigdzie indziej odpowiedzi na mój problem. Miał ktoś z was taki problem, że wyłączone wycieraczki zatrzymywały się nie do końca na samym dole? Kiedy wycieraczki są włączone to schodzą na sam dół ale po wyłączeniu niestety nie. Ktoś wie co można z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi