Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przyszły mi już fotele do mojego turasa i powstaje parę pytań związane z tym że ja wcześniej nie miałem elektrycznych siedzeń, a nowe są.

1. Czy ktoś posiada może schemat podłączenia kabli? (wiem że na pewno zasilający idzie do skrzynki z bezpiecznikami)

2. Którędy idą oryginalnie kable? (jakoś chyba pod dywanem, hmmm to będzie ciężkie do zrobienia)

3. Czy ktoś kto ma elektryczne fotele w swojej ślicznotce mógłby mi zrobić zdjęcia pod fotelem jak to wygląda.

Pozdrawiam Hadzi

Witam,

właśnie montuje fotele i mam problem, a mianowicie w starych fotelach miałem podpięty kabel do języków (tam gdzie się wpina pasy) a w nowych nie mam kabla który bym mógł wpiąć w języki. Czy muszę je podpinać?

Już ogarnąłem temat :P

Pozdrawiam Hadzi

Edytowane przez Hadzi

Witam,

odkryłem śmieszną sprawę. Można mieć najprawdopodobniej pamięci w fotelu pasażera i kierowcy :P Wystarczy tylko zmienić na panel z pamięciami. A teraz wam przedstawię skąd mój taki wniosek. Te fotele które kupiłem to są od anglika i po zamontowaniu i podłączeniu wszystkiego, nie kupowałem żadnego modułu do pamięci. Kiedy nacisnąłem guzik od pamięci w fotelu pasażera (kiedyś kierowcy) to zaczął się ustawiać fotel tak jak poprzedni właściciel miał zapamiętane. A więc wnioskuje że jak dokupię panel z pamięciami po stronie kierowcy (kiedyś pasażera) to będę też miał pamięci. Jak go zmieni to dam znać co i jak. Ale będzie spoko jak będę miał po stronie kierowcy i pasażera pamięci :P (nie wiem tylko po co :D)

Pozdrawiam Hadzi