qolar Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 moze komus sie przyda,co prawda na karte czekałem połtora miecha ale wkoncu do mnie dotarła i działa tak jak miała działac teraz w moim lapku mam internet wszedzie i do tego za free kuoghttp://aero2.pl/bdi-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja mam w laptopie miejsce na kartę sim ale można tez używać zewnętrznego modemu albo telefonu komórkowego jako modemu nic nie musiałem konfigurowac włozyłem do lapka i odrazu działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 dobre dobre może się przyda śliczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi