PRZEMO Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W zeszły łikend miałem przyjemność być na takiej imprezie u południowców,zabawa była przednia:4: dziś na gruponie jest oferta gry w paintball: Extreme: Gra w Paintball dla Kilku Osób bardzo tania oferta ,niedaleko wrocka [oborniki śląskie],pomyślałem ,że może byśmy się klubem wybrali ... co wy na to ??? oferta ważna jest jeszcze 3 dni ,więc trzeba by się było sprężyć...bmw_0bmw_0bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 nie głupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja też jestem za tym bardziej ze przy 12 os wychodzi mniej niz 20 zł Druga sprawa ze do Obornik w sumie jest nie daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Według mnie pomysł super, ja jestem na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 pewnie nie mala grupka sie znajdzie... gdyby bylo blizej pewnie sam bym sie wybral :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja także jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No to robimy listę ,jak do jutra zbierze się min 12 osób to targamy tego gruponakuog 1.przemo 330ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Do kiedy trzeba go wykorzystac ??? Jakiś termin ustaliłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 do 27.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jeszcze trzeba by było do nich zadzwonić jak tam rezerwacja żeby się nie okazało że tylko w środku tygodnia mają termin wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jutro zadzwonię i o wszystko wypytam:4: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 1.przemo 330ci 2.Dyziu 3.Sandra Dyziowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 jakbym w terminie mial wolne tez bym podleciał 1.przemo 330ci 2.Dyziu 3.Sandra Dyziowa 4.jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1.przemo 330ci 2.Dyziu 3.Sandra Dyziowa 4.jokeymiras 5.BASTARS 6.David Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 słuchajcie ,myślę ,że na razie odpuścimy bo jest nas po prostu za mało ... żeby był jakiś fun ,musiało by być min .10-12 osób w 6 osób gra jest raczej słaba,więc proponuję temat odświeżyć raz jeszcze na wiosnę :wink: może wtedy będzie większe zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi