pawel83 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jadąc dzis na zakupy jak zwykle otworzyłem sobie szybke jakie było moje zdziwienie gdy po nacisnieciu przycisku zamykania zero reakcji zarówno na zamykanie jak i otwieranie:? po nacisnieciu nie słychac nic zeby cokolwiek próbowało sie dziac z ta szyba poprostu zgon... Wpadłem na pomysł aby spróbowac zamknąc szybe z kluczyka i wtedy alleluja szyba ruszyła poczym zaczeła normalnie działac z przycisków i teraz jest wszystko ok puki co... Macie jakieś pomysły co to mogło być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Paweł wyciągnij lekko panel z przyciskami i odepnij w tyczki jak na którejś będzie syf przeczyść sprayem do styków albo kawałkiem drobnego papierku ściernego ale tylko delikatnie u mnie pomogło był słaby styk na jednej wtyczce... I także domykało mi z kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Popieram Georgiego - prawdopodobnie coś nie kontaktowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Pewnie jakaś sniedziawa ci się dostała i styki nie tyrają jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 całkiem możliwe jest to co mówicie i oby tylko tak było ale dziwne ze po zamknieciu szyby z kluczyka zaczeło wszystko z powrotem działac z przycisków... Ale wyciagne i psikne kontakt-sprayem dla pewnosci by znów mnie nie zaskoczyła w najmniej odpowiednim momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Przezorny zawsze ubezpieczony, jak rozbierać i nie posmarować to szkoda by się coś podobnego działo w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi